Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Masked Rider Odin & Gold Phoenix

龍騎系列我一向都有買, 呢隻都以平價入手.
盒面, 盒比較大.

內盒.

本體, 未有任何裝備.

鳳凰, 好多關節位, 口, 頸, 翼, 腳, 尾都有, 可以話超強可動.

武器有劍同盾, 劍系鳳皇翼其中一部份, 盾系鳳皇尾部.

盾可以手持, 或者換PARTS, 裝在手臂上.

二刀流.

權杖, 頭頂杖翼可動, 中間可以放入CARD.

招喚CARD.

D CARD 細細張都好精美.

有埋STAND, Display 好方便.

近鏡, 隻鳳皇真係好靚.

人同鳳皇合體時, 中間加一個PARTS, 插堆個STAND.

背部鳳凰, 有D似神聖衣一輝.

又刀又權杖.

十卜一下, 其實 龍騎中 我最 LIKE 就係 佢, 今次既 SHF 仲要連埋隻 Phoenix 真係超正 :71:
呢隻野3魚真係抵玩
依家有D唔洗3魚就有:)
呢隻真係好抵玩{:1_208:}

與其後追隻天價犀牛,入呢隻仲抵{:1_203:}
呢隻唔係限定真係好物:71:
十卜十卜:)
最緊要又平, 又靚, 又多PARTS, GOOD!!{:1_208:}

十卜一下, 其實 龍騎中 我最 LIKE 就係 佢, 今次既 SHF 仲要連埋隻 Phoenix 真係超正
Vince 發表於 4-9-2013 11:25 AM