Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 聖鬥士星矢 Brave Soldiers

要打 15hits 唔難 ga ... 用輕拳打3~4下 停一停 再打 3~4下   停一停 or 完成全 combo 就有 ... 如果喜 ...
Vince 發表於 24-10-2013 01:58 PM

停個下唔會反擊~~~:( 我係試過一次打飛(COMBO+天馬流星拳)要L2+x飛過去再駁~~~不過一次咁大把~~~:die:
今日有DLC DOWNLOAD
不過只係得星矢, 魔鈴佢地GE練習服.....=.="!
ymho218 發表於 24-10-2013 06:13 PM

好似31號有另一個DL~~~{:1_214:}
好似31號有另一個DL~~~
黑色三連敗 發表於 25-10-2013 01:17 PM

另一個係星矢佢地件新生黃金聖衣~
今個星期個DLC都要HKD$37, 好似唔係幾抵, 唔知下星期係咪都一樣.....
如果奧丁聖衣加埋一輝阿瞬黃金聖衣就可能會買....~!
停個下唔會反擊~~~ 我係試過一次打飛(COMBO+天馬流星拳)要L2+x飛過去再駁~~~不過一次咁大把~~~
黑色三連敗 發表於 25-10-2013 01:16 PM

當然唔係停好耐果隻 la ... 我通常都係咁打 ...
或者你可以試下 口口口 L2+3角 L2+X 口口口 L2+O <= 應該大部份人都可以連既攻擊 ...
另一個係星矢佢地件新生黃金聖衣~
今個星期個DLC都要HKD$37, 好似唔係幾抵, 唔知下星期係咪都一 ...
ymho218 發表於 25-10-2013 03:46 PM

如果有神聖衣/神鬥士我可能會DL~~~:(
當然唔係停好耐果隻 la ... 我通常都係咁打 ...
或者你可以試下 口口口 L2+3角 L2+X 口口口 L2+O
Vince 發表於 25-10-2013 04:30 PM

您知我係action games白痴~~~我相信我撳唔到咁多個制~~~{:1_222:}
處女座黃金聖衣 - 阿瞬 同 獅子座黃金聖衣 - 一輝
11月7日會出DLC, 但各300&#20870;, 好似唔係好抵....
佢一個星期出一個DLC, 咁好可能11月中會有奧丁聖衣星矢
處女座黃金聖衣 - 阿瞬 同 獅子座黃金聖衣 - 一輝
11月7日會出DLC, 但各300&#20870;, 好似唔係好抵....
佢 ...
ymho218 發表於 31-10-2013 06:29 PM

300YEN一隻我覺得堅貴~~~~~{:1_240:}
我差80%TITLE就白金盃啦~~~~:$ 有幾個獎盃比較特別同各C兄講聲~~~1)用234秒完成一場(要走黎走去拖時間) 2)用蠍子座米羅打出15發深紅毒針(我選3場,儲小宇宙係咁出絕招唔用拳腳) 3)用冥鬥士志昂出絕招中晒新生5小強 {:1_226:}

故事裡的條件如果有唔明日文可以貼上黎我同大家講解下~~~或其他C兄出手~~~~{:1_220:} 不過15hits/20hits我都係撞撞下~~~多數係地上打5-6下再打上天打5-6下出絕招~~~~{:1_237:}

輸入PASSWORD有~~~~:p
隱藏珠
GHDTAYAU
HUJQSAVC
LMTEDSHJ
KMNAGETD
PUYTREWQ
QDNGUPLZ

隱藏稱號
JAKFERTF
RTSJPHMK
KDGTQERS
ZDGEBSHD
DSJKSNBY
SHDJLAZR

稱號基本每個角色打10場就出~~~但有D如冥鬥士同黃金一樣的話不會出~~~~:(
DSJKSNBY呢個錯左, 應該係DSJKSNBX先岩
DSJKSNBY呢個錯左, 應該係DSJKSNBX先岩
ymho218 發表於 15-11-2013 04:49 PM

多謝師兄更正~~~~:$
已開白金~~~~同DL左~~~處女瞬同獅子一輝~~~一輝完全冇新招~~~而瞬既絕招以旋風為主~~~:78:

網上高手太多~~~其實難搵人打~~~打12場WIN得1場~~~~:help:
要打 15hits 唔難 ga ... 用輕拳打3~4下 停一停 再打 3~4下   停一停 or 完成全 combo 就有 ... 如果喜 ...
Vince 發表於 24-10-2013 01:58 PM

全 combo怎樣出?
全 combo怎樣出?
mushroom 發表於 8-4-2014 12:33 AM

:shy: ....... 太耐世紀 ..... 唔。鬼。記。得 ...... {:1_222:}
....... 太耐世紀 ..... 唔。鬼。記。得 ......
Vince 發表於 8-4-2014 10:12 AM

我借左返來, 打了一兩次就Mood打, 做得實在比戰記差,  感覺上…………

係近日已打過一次為目標進發, 念在有海皇篇同極樂篇。