Toysdaily 玩具日報

查看: 96158|回復: 105

[新品消息] [PS3] - 聖鬥士星矢 Brave Soldiers

官網,對戰格鬥
http://seiya-bs.bngames.net/

第一彈PV
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J-5071ITKeQ

冇左 打雜兵 mode ? 興趣會大淢 :42:
就咁睇好似係格鬥GAME, 希望好似星矢戰記咁就好啦
齋格鬥真係冇性趣 :(
公仔靚...有性趣....不過睇下仲有咩角色先 {:1_214:}
格鬥定無雙?????????????????
:35:齋買黎儲既路過~~!!!
之前隻星矢戰紀都幾好玩,起碼我覺得個遊戲系統做得幾好,而且有1p+2p一齊玩,但衰在冇得同2p對戰,失敗!今次呢隻玩對戰會唔會係補番上次果隻冇既缺點,但睇完PV既遊戲畫面就覺得遊戲質素一般,但都會買嚟玩,因為自己冇玩聖鬥士星矢d玩具,玩game補番數,而且玩法都同星矢戰紀boss戰打法差唔多,所以都幾吸引我!,而且今次故事都有黃金十二宮編+波塞東編+哈迪斯編既角色參戰!
格鬥定無雙?????????????????
joker_re 發表於 21-6-2013 08:26 PM

格鬥 我估 :58:
如果可以好似戰記咁就更好喇~:43:
must buy~~~~~~~~~~~~~{:2_297:}
如果可以好似戰記咁就更好喇~
ray文 發表於 30-6-2013 01:57 PM

其實格鬥都ok~~~~動畫都好少打卒仔~~~~通常1對1~~~~:71:
其實格鬥都ok~~~~動畫都好少打卒仔~~~~通常1對1~~~~
黑色三連敗 發表於 2-7-2013 08:48 AM

無錯, 相信係格鬥嘅機會最高............只不過想佢多d野玩啫.........:)
無錯, 相信係格鬥嘅機會最高............只不過想佢多d野玩啫.........
ray文 發表於 2-7-2013 10:34 AM

希望多D角色~~~~:handshake:
希望多D角色~~~~
黑色三連敗 發表於 2-7-2013 09:28 PM

就咁睇好似都幾多呢.........海鬥, 冥王都有............{:1_221:}