Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 聖鬥士星矢 Brave Soldiers

就咁睇好似都幾多呢.........海鬥, 冥王都有............
ray文 發表於 3-7-2013 11:09 AM

如果齊晒黃金,海鬥同冥王都唔差~~~起碼有30人左右先夠玩 :handshake:

可惜冇北歐~~~:unhappy:
如果齊晒黃金,海鬥同冥王都唔差~~~起碼有30人左右先夠玩  

可惜冇北歐~~~
黑色三連敗 發表於 3-7-2013 11:46 AM

北歐篇始終tv先有, 係差少少呢..............但可能有下載角色呢, 上次都有奧丁星矢啦~:he:
北歐篇始終tv先有, 係差少少呢..............但可能有下載角色呢, 上次都有奧丁星矢啦~
ray文 發表於 3-7-2013 12:10 PM

DLC就唔好啦除非free啦~~~~{:1_238:} 不過b記格鬥game有d擔心~~~~{:1_237:}
DLC就唔好啦除非free啦~~~~ 不過b記格鬥game有d擔心~~~~
黑色三連敗 發表於 3-7-2013 12:27 PM

就係囉........有錢賺一定..............:79:
就係囉........有錢賺一定..............
ray文 發表於 3-7-2013 12:31 PM

希望出得好d~~~唔好好似隻拉打咁 :die:
希望出得好d~~~唔好好似隻拉打咁
黑色三連敗 發表於 4-7-2013 12:03 PM

係啦..........唔好令我地失望.........:handshake:
係啦..........唔好令我地失望.........
ray文 發表於 4-7-2013 12:20 PM

雷文兄會唔會即入 :36:
雷文兄會唔會即入
黑色三連敗 發表於 4-7-2013 02:02 PM

要睇下佢係咪跟埋EX天馬限定先決定~:he:
初回特典:黃金聖衣史昂 & PS3主題 download code

遊戲予定10月17日發售
通常版7480日元
限定版連EX星矢原色版13480日元

http://youtu.be/GkYa6cbf9C0

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
第2旦 PV

http://youtu.be/eusUwbql6SU
第3彈PV 希望會有埋海鬥士......跟手再整埋北歐篇

第4彈PV就介紹埋冥鬥士同最終青銅聖衣

最尾一彈PV就睡神 死神同神聖衣

之後就公佈埋堆搵錢DLC{:1_218:}
第3彈PV 希望會有埋海鬥士......跟手再整埋北歐篇

第4彈PV就介紹埋冥鬥士同最終青銅聖衣

最尾一彈PV就 ...
改咩名好? 發表於 30-7-2013 11:28 AM

其實我只想要返 打士兵 mode .... 一對一 <= 太悶 LAAAAAAAAAAA {:1_207:}