Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

回復 523# Gretzky99

你覺得幾塊膠板要好高技術?
百龍天舞 發表於 9-1-2013 02:46 AM

很簡單,去打打價

問問廠家造 1,000 件 (幾塊膠板) 要幾錢?

信我,答案隨時嚇窒你

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 99666&extra=&page=2

Pls see #19 & #24

得啦得啦!總之 HT 只會用成本最低的方式來調整問題啦,EB 就一定唔會就是了! 幾塊膠板都隨時嚇窒,何況個 body!!隨時嚇死都似!
去拎貨既師兄, 知唔知道有冇現貨?
好似無:(:(:(您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
HT 用最低的成本的方式來解決超人的問題可以做出更大的問題 : General Zod

General Zod 比較超人更大,更高 {:1_225:}

Michael Shannon 6'3"

Henry Cavill 6'
我的猜測沒有錯

HT 其實沒有更改素體,只加長腿部

頭雕加大重整,所以比老超人更高大 (現實中剛好相反 ...
Gretzky99 發表於 18-12-2013 09:48 PM

你條友又偷圖,人家隔離台既C兄好似無同意你轉張圖過黎俾你抽水!
你條友又偷圖,人家隔離台既C兄好似無同意你轉張圖過黎俾你抽水!
vanhelsing 發表於 19-12-2013 12:19 AM

互聯網圖片一般不限制轉貼,因為有時你無法找到/接觸原作者

你可以要求原作者告訴我停止轉貼,我立即刪除

即使 youtube/google 也是這樣做 :ar:
我21號單唔知聖誕有無得攞呢{:1_215:}
攞左貨頭雕好似真人勁正!qc好好
我的猜測沒有錯

HT 其實沒有更改素體,只加長腿部

頭雕加大重整,所以比老超人更高大 (現實中剛好相反 ...
Gretzky99 發表於 18-12-2013 09:48 PM

你唔講唔覺,講左都唔覺..........其實效果幾好,效果好既話唔駛理人地用左幾多成本改架WO........
回復  Gretzky99

Pls see #19 & #24

得啦得啦!總之 HT 只會用成本最低的方式來調整問題 ...
hk小文 發表於 18-12-2013 10:47 PM

原來買盒野入面唔係有幾塊膠板,而係有1000塊膠版......
回復 518# 不肖生

對,
其實好多時的師兄上唻,
都係平心靜氣講下有咩可以令到隻figure更正,
隻figure有的小錯誤,如果有修正就會更加正,,

但,個幾位人兄就立即出唻單打.串人,搵交嗌,
唔知佢地為咩,,,,,,,,
:67:
剛剛打電話toyhunter
派貨去到六月十八曰全日.
取貨點在信和,各位Ching留意。
Trent800 發表於 18-12-2013 06:18 PM

6月16定6月18?
6月16定6月18?
JUNOWONG28 發表於 19-12-2013 09:30 AM

facebook 寫左係18號或之前嘅可以攞,快啲去啦 ching
7月2號單, 又要等出年
facebook 寫左係18號或之前嘅可以攞,快啲去啦 ching
路易少尉 發表於 19-12-2013 09:53 AM

尋日打去問佢話16號,跟住出左mk買野無拎到,頂佢