Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

回復 495# 特級豉油

ching, 不如你也不要執着別人的執着吧, 正如你第一句所言, 人人不同, 你也無謂花保貴時間把你的見解感受强加於別人身上, 我玩咗12吋公仔十幾年了, 經手無一千都幾百隻12吋, 對公仔衫可做到的精準度都有一定掌握及期望,    正所謂無謂教老狗新花式了. 謝謝你的意見!

我沒有激氣, 也談不上放什麼不過, 只是覺得某d回貼好有娛樂性及創作力, 但亦不乏廢話.

唉....都話唔再講嫁啦, 多多得罪{:1_196:}
其實一切是否應該看大貨後再討論呢?何必互相針對呢?玩玩具”車”
回復  neo.L

跟本呢d問題一早已經在不同forum有人講過, 領口太高, S字太細, 不過近來呢處好特別, 講事實 ...
chankb 發表於 18-12-2013 01:16 AM

果D沒有將來的人,睬佢都生臭狐。

我地一於繼續地正面討論唔使理佢地,由得佢地吠。
好明顯係領口錯喎!!!??
好明顯係領口錯喎!!!??
唔知係唔係今日派呢?尋日好似有位師兄講話今日派
我唯一在意係塊披肩接位成束窗簾布咁....
希望件斗篷會好似佢老豆咁加條暗鋼線係兩邊可做出唔同形態
最後大貨都係S Logo細左同埋兩邊披肩位唔夠平, 重要既show off位做到甘, 真係有少少失望:38:
我極相信HT唔係無能力無技術去改, 只係佢費事改o者:blame:
另外, 請樓上果幾位師兄唔好將驗屍官獨有既行為強加係我地呢D彈HT既玩家身上:67:
呢度d人真係惡,有人講個事實出黎都要比人插
唔比人討論隻figure咁洗乜上討論區
件野我都會車過件大少少同長少少嘅,而且玩開都會加D配件落去,反而出多個便服有SO様重正。
講個 S 字細左都叫過份執著, 咩生產限制, 原來做大個 S 字係噤艱難 :help:
其實都係玩具姐.....又吾係真係買件1:1戰衣翻來.....
件公仔衫細咁多....有不足好正常....生產時有d細位車吾到, 做吾到....令其他位有細改好正常....
"S" SIZE, 要保持比例跟位置....領位有可能車吾到或要移上d...."S" 細左, 領位 可以保持比例跟位置, 但"S"可能要移落d........
始終, 都係玩具je.....我覺得以經好型! 下下攞把尺量咩??? 睇開d喇執著的大大們 {:1_203:}
16/6前可取貨!!!