Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

Hot toys果然愛環保:38:
今日唔知會唔會派呢?
應該唔系今日就聽日了~~~~~
大貨相都未出又話肥仔body又話環保,man of steel入面唔係用呢種手扣,係普通警察手扣,我係omg佢自己加落去咋
MAEVRL loki 手扣 帶落 DC superman 手?

無可能會甘做
個手扣100%系Loki果個~~~
會唔會系大家誤會了~~今個星期派超人至於,還有新Loki開訂呀~~系就正了~等到花兒都謝了
大貨相都未出又話肥仔body又話環保,man of steel入面唔係用呢種手扣,係普通警察手扣,我係omg佢自己加落去 ...
siumy 發表於 17-12-2013 04:05 PM

全部秒殺!{:2_329:}
大貨相都未出又話肥仔body又話環保,man of steel入面唔係用呢種手扣,係普通警察手扣,我係omg佢自己加落去 ...
siumy 發表於 17-12-2013 04:05 PM

同當年日本雜誌影貓女廣告相時搵舊爛石做佈景,
有一大班人即刻鬧唔切ht話用舊爛石就收人一百幾十地台錢,
自己落地盤執舊都得,點點點咁。其實根本唔使諗都知唔係真地台,
誰不知今次又係咁,一個擺明攝影師自己用私伙小道具影張相,
有人又無限放大,顯得有班人既無知又衝動…
送復仇者手扣:72:
加了手銬^_^。。。。
Body 真係改左!!!!!
回復 458# chshting

對,跟住見到官圖冇石又反咬你mud唔係送石咩?
應該明天派喇啩。
回復 460# jozy

幾正呀^^^

有vip價就入留隻玩玩~~~~