Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

越睇越巨咪
成隻超級比達咁
改body都唔會入小小興趣都無{:1_204:}
mark7都叫賴嘢?!咁ching真係唔好訂,出大貨睇清睇楚先!其實我都覺從未有一家出過有一隻 ...
BigOil 發表於 15-6-2013 11:16 AM

我訂唔訂唔到你話事掛{:1_215:}.我系覺得只superman好唔掂, mark7個頭雕系同原圖唔似,唔好就要彈,但佢可以90度出掌就要贊。我冇辦法做到唔理個樣出成點一定要訂,唔訂會死人咁款囉:38:當然有部分師兄話出得好我都冇意見,畢竟感覺E家野好主觀, 所以我又唔會好似你咁多管閒事叫人唔好訂野. 睇你語氣好撐HT,托曬市咁款, 你唔會系果種訂左十幾只怕冇人買炒唔起嘅炒家掛{:1_236:}?定系你自己訂左見人地話唔好就心裡不平衡?:he:樓上個咩mom仲搞笑, 冇睇明我打咩跟住又唔知自己系度up咩....同埋關完美主意咩事?我講緊佢個頭雕同初版唔同有出入就系完美主義? 原來你買野咁大方架, 錢你就真金白銀咁俾,貨不對版你就照單全收?你D大師級買野方式咁豁達, 對於D商家就真系完美, ,我系一個普通人冇辦法做得到:77:
個辦改唔改根本係無關係
好似隻神奇紅豬?
影都無左
佢改成點無人知
去到大貨係點無人知
可能那得好
可能改得差
可能唔改  
根本個辦就係多魚
買HT野你要抱住"搏唔搏"心態
張國榮,cityhunter,alice...呢d咪搏輸囉  

不過奇就奇在點解而家買野要買到咁
如果HT隻隻都好像loki,CA,joker.....
唔會望有10成似
只要同個辦有7-8成似
比買家有個預算
我地買野都買得開心放心啦(買野應該係要咁架)

當然呢度有d叻仔會話
你咪唔好買lor
岩!~~~~
應該連上來toysdaily討論都係多Q魚
所以我近排已經無買HT d野啦:he:

回復 184# lili

Td真係好多叻仔,。。
依家訂ht真係博博下。。
回復 183# wingsiu

同意師兄~~~~~
我都唔明點解個比例咁樣都過到關出圖
ht你真係好趕住收訂咩?
定係博玩家戲都未睇諗住過到骨?
博玩家戲都未睇諗住過到骨

howard真喺有可能咁捻喔
你睇diecast heatbreaker同mms igor,mms Mandarin出咗预告图,但等im3部戏一上映,宜家咩声气都冇晒啦~~~~~哈哈哈哈
回復 187# niknay

因為有好多ching ,一,二千買ht ,
好似當買隻扭蛋玩咁,大貨有幾差冇所謂,見到人插ht就叫人唔好玩figure
所以 依家侯活就愈做愈差......:42:...
點解個body好似用左雷神個身體,同電影主角比例錯晒:time:
回復 183# wingsiu

:71::71::71:
回復 184# lili

同意{:1_220:}

其實討論一下,唔洗下下叫人唔好買,但常常在這個討論區 睇到,
講真有D CHING 真心講個人見解不是錯,唔係個個都係你....:cool:
回復 189# E神

認同CHING講法,得益最後會唔係玩家:love:
講返隻SUPERMAN,個人會唔訂,

但唔關HT事,係男主好土下,髮型最致命,

唔係一定要“立”頭,但都唔好攪到唔合件戰衣