Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

咁又唔係喎~
雖然唔同公司,但按返戰力比例,超人同HULK係伯仲之間
不肖生 發表於 14-6-2013 09:54 PM

回復 132# chinam

我都覺得係...但係一改就發現...原來真人真係好高下...所以發線冇改到...:55:
既然咁多人失望, 有冇師兄係vip但唔訂可以讓個quota俾小弟?
小弟要求低, 非常收貨!!
如有嘅話 ...
herculesanakin 發表於 14-6-2013 08:02 PM

x2 x2 我都十分感激{:1_198:}

點解超人咁肥......對腳睇菅重好似好短咁喎:@
其實HT出左咁多個BODY,會唔會在做大貨時搵番個合番比例嘅呢?

小弟見到佢有句寫住「** Prototype shown is not final, pending licensor approval」,估計呢個版應該未係最終定案既

大貨出時,可能會好似里夫先生版咁有驚喜呢!
neo.L 發表於 14-6-2013 11:59 PM

好難咁計嘅~都有HULK拎住超人掟左掟右嘅劇情.

DC系統入面平均戰力值最高係綠燈.超人同佢差唔多,依據情況需要而上落
美國嚟講普遍認為綠燈俠同M記嘅雷神同LV
所以佢地有句嘢好鍾意問:你覺得雷神勁定綠燈勁?
HULK同超人定位一樣,一般情況同索爾咁上下,又係依劇情需要而上落,有時勁到可以搶鎚添.
所以我先話理論上兩者武力值差不多
只係因為江湖地位,一般都係超人贏.
neo.L 發表於 14-6-2013 11:59 PM

個時marvel 同dc 係有合作過
係個時漫畫賣唔起先合作
回復 152# Maxson

莫非呀新超到左中年?
發福,髪線後移?
個gift是否得vip至有?
好難咁計嘅~都有HULK拎住超人掟左掟右嘅劇情.

DC系統入面平均戰力值最高係綠燈.超人同 ...
不肖生 發表於 15-6-2013 12:47 AM

咁O岩我有張圖啫..
當然係故事需要邊個勁就邊個勁啦,但超人本身設定根本勁過頭,咁多年以黎,去過咁多作者手,呢個加一樣哥個加一樣,根本變左太陽系內無敵,所以故事先咁難發展.....
食力一般反而最好寫.....

頭號打手 完美示範什麼叫做 越描越黑 {:1_199:}

瘦少少好可以爭好遠…
第一眼望落去既感覺係:
乜超人同豬豬俠合左體咩?:72:
頭號打手 完美示範什麼叫做 越描越黑
Gretzky99 發表於 15-6-2013 01:39

心口個 S 厚到呢 ....
好似 GANTZ 某集入學校殺人果隻怪
如ching所講,即跟本隻隻都唔好訂,等出貨上網食炒貨?!
BigOil 發表於 14-6-2013 11:04 PM

你有爱你未去订, 因为佢出成点都好 对于果D有爱ge人黎讲冇咩所谓,只要大货同个版出入唔系太多, 咁冇爱果D,个价炒成点又有咩所谓? 因为都唔会买:45:
我对个角色有爱, 都好期待HT出E只superman, 但觉得HT今次出得太肥唔够吸引所以唔会订, 有问题? :38:同埋我所讲系事实, BW同Mark 7都懒野啦唔系咩? 所以我以后都系等大货出先买好过买返黎唔想玩,