Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

我強烈建議 Howard 給員工更換新的電腦 Mon

很明顯 舊 Mon 造成 HT "設計師" 誤以為 Man of Steel 橫向發展和嚴重色差

反正一切都不是 HT 的錯 {:1_205:}
雖然個身形大隻左好多,但都係訂左先!
雖然個身形大隻左好多,但都係訂左先!!!!!
等現貨頭雕再決定要不要入手...
這超人唯一吸引的地方就剩一顆頭了
回復 116# Eddie82

如果打鬥場面唔勁唔好叫超人了,已經設定上係近乎無敵
佢可以一拳打死hulk,一掌打爆ironman套甲...無計只因為佢係超人:38:
Nice head sculpt but the body seems a bit too fat....
回復  Eddie82

佢可以一拳打死hulk,一掌打爆ir ...
tony2013 發表於 14-6-2013 09:42 PM

真的? 他們交過手?
和官圖個辦比,大貨要修改係必要的事(尤其body比例),我第一眼睇張圖,比我既感覺係10年前既hottoys產品...
頭像被屏蔽
回復  Eddie82

佢可以一拳打死hulk,一掌打爆ir ...
tony2013 發表於 14-6-2013 09:42 PM

咁又唔係喎~
雖然唔同公司,但按返戰力比例,超人同HULK係伯仲之間
回復 107# Strawberrys

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
到個頭....郁咗好少嘢...最希望頸位+斗篷改動....(超想HT開發新頸軟膠,唔係以前一貫包膠素體. ...
Maxson 發表於 14-6-2013 09:09 PM

個M字額重手左D喎~
waiting confirmation:)
waiting confirmation:)
回復 130# 不肖生

Ching 咁講都有道理。我想帶出佢超人既世界入面,佢真係強到無敵,都遇佢d打鬥場面超爆~