Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys – MMS200 – Man of Steel: 1/6th scale Superman

本身我好鐘意今次電影既SUPERMAN..覺得Henry Cavill好靚仔同身型好MATCH,,但HT呢隻真係令人O哂..人地BODY係鋼條得黎有線條....你就整到佢果種強化筋肉型..求其到呢!!
根本漫畫同電影既全新Superman新造型同主角個樣完全失O敗~

就算HT免費送俾我我都要諗下先~

:)
會唔會因為ironman隻滿大人出唔到, 而家搵滿大人個素體做超人呀???{:1_203:}

個人認為係件膠衫要做突紋,變得重厚而欠伸展性,為左唔會頂住關節活動,只好做闊件衫,希望成品執番緊身少少啦。
上網睇圖,其實Superman做大隻係常見情況,比如壽屋呢隻都做到大隻左啦,個人覺得大隻唔係太大問題。
但隻MMS大隻得來好似好矮,冇呢隻咁順眼。
想請教ching們,宜家普通會員訂figure都必須先網上登記,再無walk-in呢回事?
無底底底嘅超人真係唔慣  同埋個身型唔靚 希望套戲好睇對佢會改:38:觀
the shape of ss status is thin. i prefer big.
回復 214# iwillneverlose

Agree, X2.
我個人覺得superman冇紅底底唔係superman
又抽到,真係無人訂?
如果睇完套戲我覺得個body..
應該硬公仔會好d
我都抽到( 應該係有登記都會有份), 超人大隻唔係問題,但佢隻脾淡淡肉到咁就的確肉酸,諗咗一晚,决定唔訂,反正HT 仲有6、7件貨未俾我,唔再俾$佢 :57:
想請教ching們,宜家普通會員訂figure都必須先網上登記,再無walk-in呢回事?
雷伊 發表於 16-6-2013 06:15 PM

過幾日可以 walk-in 訂.
唔改番正個身形就可能長期係店鋪有現貨發售:47:
心口個"S"好似細左D