Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 龍珠一問

悟飯SDCC版正好多?
我剛入了普通版.....都OK呀~

仲有好多未入.....唔知菲利幾時派貨?同埋有無BRO 知邊樹 ...
howardyung23 發表於 20-6-2013 10:51 PM

正好多 ! 信我 !!!
是上色好好多ONLY?

剛入普通版....幾正都無辦法~:63:
是上色好好多ONLY?

剛入普通版....幾正都無辦法~
howardyung23 發表於 20-6-2013 11:42 PM

係好不少,可以上網找圖片看, 不過現在個價太過份了.
同意,Sdcc悟飯早排插到唔洗四魚……即時入左加平放左隻舊版
其實舊版件衫淺色唔係最大問題,係對眼完全唔掂
估唔到sdcc擺左好耐無乜人買而家突然升晒價(不過其實一出個時要五魚半)
同意,Sdcc悟飯早排插到唔洗四魚……即時入左加平放左隻舊版
其實舊版件衫淺色唔係最大問題,係對眼完全唔 ...
frankieccc 發表於 21-6-2013 09:06 AM

Sdcc悟飯issued near 1 year la , is SDCC2012

now 2013

I also buy one @ 38x:he::he:

Sdcc悟飯 all in ins now , coz they buy for "fry":53::blame::angry:

if price is near , suggest sdcc {:1_220:}
悟飯SDCC版正好多?
我剛入了普通版.....都OK呀~

仲有好多未入.....唔知菲利幾時派貨?同埋有無BRO 知邊樹 ...
howardyung23 發表於 20-6-2013 10:51 PM

菲利yahoo仲有得訂 but $7xx

bad boy pre-order price is 44x only

no need pre-order now :78:
好似出左了,有大大POST左,但好失望....我雖然都會買,但要看價錢,反正唔急....{:1_204:}
好似出左了,有大大POST左,但好失望....我雖然都會買,但要看價錢,反正唔急....
宇宙之王者 發表於 23-6-2013 01:39 PM

個樣咁怪既
仲怪過 AKIBA SHOWROOM 果隻
sdcc悟飯我都係等插到#^)先入到手..................:)
[quote]個樣咁怪既
玩具 發表於 23-6-2013 02:28 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6962764&ptid=209092而而且比例更怪,身形短左...唉...好地地SHF龍珠都唔比心機出!{:1_200:}
[quote]個樣咁怪既
玩具 發表於 23-6-2013 02:28 PM 都唔比心機出!
宇宙之王者 發表於 23-6-2013 06:50 PM

Frezza ??
回復 116# S20081997

係呀 ! 高度比例怪嗎?
[quote]菲利yahoo仲有得訂 but $7xx

bad boy pre-order price is 44x only

no need pre-order now :78 ...
S20081997 發表於 21-6-2013 10:49 PM [url=http://

佢個ACC,認得同上網BID多次野的人都知,呃人多,7XX 我不如買現貨,我估都係五舊,我同佢買過盒野,話全新,出到去交收連裡面配件膠紙都開埋,我話咁係二手,佢話佢係打工唔知...唔想牛廢出來,最後要左....:cool:
[quote]菲利yahoo仲有得訂 but $7xx

no need pre-order now  ...
宇宙之王者 發表於 24-6-2013 09:33 AM

know he have many shop @ 20who :36:

but I havent trade with him before, but second hand = new , :time:
回復  S20081997

係呀 ! 高度比例怪嗎?
宇宙之王者 發表於 24-6-2013 09:30 AM

ok, :he: