Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 龍珠一問

話說佢是否真的夠膽出立巴?
taifat1975 發表於 13-6-2013 01:21 PM

FOR DISPLAY 之嘛
黑髮悟空都 DISPLAY 左幾年
都無聲氣

何況我覺得笨大 D 關節唔會真係出到美玩咁卦...
話說佢是否真的夠膽出立巴?
taifat1975 發表於 13-6-2013 01:21 PM

得翻悟空,18號同立巴,黎緊7月魂展無新角色應該都出到
FOR DISPLAY 之嘛
黑髮悟空都 DISPLAY 左幾年
都無聲氣

何況我覺得笨大 D 關節唔會真係出到美玩咁卦 ...
玩具 發表於 13-6-2013 02:13 PM

都未必, 黑髮比達 / 無閑都漸漸商品化, 18號相信也會出, 但這隻立巴成20cm高, 會如何出?
yugi 發表於 13-6-2013 02:15 PM

希望出返多些女角. {:1_226:}
都未必, 黑髮比達 / 無閑都漸漸商品化, 18號相信也會出, 但這隻立巴成20cm高, 會如何出?
taifat1975 發表於 13-6-2013 02:56 PM

要輪都未輪到立巴啦... 可能我覺得佢太唔重要了... 出黎 SAI QUOTA !
要拿迪斯都唔想要佢啦係咪先 ?

17 號 18 號身型相近 , 如果出完無閑出佢老婆 , 17 號有機會出
16 號大隻仔... 未必有機了
細布歐 ( 原名 : 純布歐 ) 又係身型細 , 又三大奸角有一定人氣 , 都好高機會出
反而惡布歐高高大大
機會好似又細 D 咁...
I guess the chance would be much smaller coz the modeling style is already SDCC since the issue  ...
iorik 發表於 13-6-2013 02:13 AM

never mind, I have SS Vegeta  ~ :73:
yugi 發表於 13-6-2013 02:15 PM

如果公佈成條db line轉做zero就死得{:1_201:}
如果公佈成條db line轉做zero就死得
timothy276217 發表於 13-6-2013 05:29 PM

唔好:47:.........
如果公佈成條db line轉做zero就死得
timothy276217 發表於 13-6-2013 05:29 PM

咁就食得屎..............
其實我都好驚開始買左後就唔出。
就算唔再出
而家都尚算完整............ OKAY 啦...
其實我都好驚開始買左後就唔出。
marskeiko 發表於 13-6-2013 08:36 PM

有時又唔驚得今多, 現在聞心玩左至算.
純個人眼光, 其實杜拉格斯及思路都不差.
taifat1975 發表於 13-6-2013 01:19 PM

其實我仲有斯路, 黑比達同魔童, 呢 3 隻都好靚, 但系 d 關節鬆緊最好反而系隻最cheap 既魔童。。。Cell 同 vegeta 都偏鬆。。。。
其實我仲有斯路, 黑比達同魔童, 呢 3 隻都好靚, 但系 d 關節鬆緊最好反而系隻最cheap 既魔童。。。Cel ...
pulpman 發表於 13-6-2013 11:11 PM

我隻斯路又ok 關節不太鬆, 魔童都出得幾好.:)

Do U remember me ?? I an 3xx when I born in dec 2011:! :!