Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 龍珠一問

應該話e家市價。舉例,我唔介意用1000蚊買比達返黎,不過原來出面大多店鋪都係賣緊800蚊。1000蚊原來係 ...
marskeiko 發表於 12-6-2013 06:30 PM

而家 D 鋪頭一齊 MARK 價的
佢地有心賺你筆錢又知你幾錢都科水會一齊 MARK 更高添
HAHAHAHAHA
而家玩具鋪邊有咩市價黑價
應該話e家市價。舉例,我唔介意用1000蚊買比達返黎,不過原來出面大多店鋪都係賣緊800蚊。1000蚊原來係 ...
marskeiko 發表於 12-6-2013 06:30 PM

suggest u check @20who price for refference first
上年現貨超西比達我都係#%)入手.............
而家 D 鋪頭一齊 MARK 價的
佢地有心賺你筆錢又知你幾錢都科水會一齊 MARK 更高添
HAHAHAHAHA
而家玩具 ...
玩具 發表於 12-6-2013 06:36 PM

尋X寶老闆係現X點有4間鋪,唔MARK高D點夠交租
SHF 比達邊間MARK同一個價錢就知邊D係兄弟:38:
響未清楚係三分鐘熱度還是真正鍾情喱個系列嘅時候,最好先買一兩款嚟測試下自己。

再版悟空同SDCC悟飯係唔錯嘅選擇,況且其餘款式只屬有價冇市,唔使擔心有人同你爭。
不如樓主你上網留意下好過啦!你出去買好容易中招架!基本上間間舖頭都唔同價的!
suggest u check @20who price for refference first
S20081997 發表於 12-6-2013 06:37 PM

what is @20who?

其實你上Y拍看看便可, 價錢絕對市價, 現在只有sdcc 版悟空比較少貨, 其餘的至少有5個賣家以上给你選擇.
上年現貨超西比達我都係#%)入手.............
鬼仔 發表於 12-6-2013 07:21 PM

yes, increase a lot in few months
what is @20who?
marskeiko 發表於 12-6-2013 09:06 PM

20who (sound) yahxx
yes, increase a lot in few months
S20081997 發表於 12-6-2013 11:21 PM

其實發生左d 事, 令到超西比達急升, 只能說等得就等此價要幾有愛至比得出.
尋X寶老闆係現X點有4間鋪,唔MARK高D點夠交租
SHF 比達邊間MARK同一個價錢就知邊D係兄弟
kevin629 發表於 12-6-2013 07:50 PM

:he:

1080P 解像度高清睇清楚邊個係 FRIEND
其實發生左d 事, 令到超西比達急升, 只能說等得就等此價要幾有愛至比得出.
taifat1975 發表於 12-6-2013 11:52 PM

我覺得係因為出左比達 ( 當登場造形 ) 既關係...
我覺得係因為出左比達 ( 當登場造形 ) 既關係...
玩具 發表於 13-6-2013 12:17 AM

其實真的發生左d 事, 如有留意開shf 龍珠價格的, 會發現一星期內超西比達由與杜拉格斯一樣的5魚幾直跳到8魚的.
taifat1975 發表於 12-6-2013 11:52 PM

so I hope SDCC 2013 is SS Vegeta , make many bros can buy @ lower price {:1_220:}