Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 龍珠一問

可能始終隻色唔係人人可以接受到.............
ray文 發表於 17-6-2013 10:37 AM

所以一直都冇乜人買, 直至悟空再販, 先突然清晒
所以一直都冇乜人買, 直至悟空再販, 先突然清晒
redfish 發表於 17-6-2013 10:41 AM

我都有入到...............:43:
bro , U can ch ...
S20081997 發表於 15-6-2013 10:31 PM

confirmed already ?
i can onl ...
玩具 發表於 17-6-2013 12:16 AM [/quote]

havent find, honestly , sdcc is plooco I will buy , is SSvegeta I will buy also :shy:
個身用返超1, 只是改個頭加幾條電又改做魂限, 賣5魚幾...真是一絕.
taifat1975 發表於 17-6-2013 10:11 AM

yes, last time discount to 4xx many bros go to buy :DD:DD
yes, last time discount to 4xx many bros go to buy
S20081997 發表於 17-6-2013 11:51 AM

超西3 我當時出左1個月後 3魚7入手的.
超西3 我當時出左1個月後 3魚7入手的.
taifat1975 發表於 17-6-2013 12:27 PM

:71:~~~~~~~~~~~~~~~

many bro havent buy coz of the brown colour body

but havent see bro change SS gokou body to SS3 gokou 's head :73:
樓主入貨未??
我本來都忍住唔入坑,不過見LEE度咁多人討論終於先守,
連入兩隻~超西1悟空+斯路(兩隻加埋成&!)....)....仲訂左戰鬥服比達~佢話6月尾有貨 訂價$%)

仲有好多隻要後追....-_-! (不過隻超西比達貴到飛起...真係買唔落手)
樓主入貨未??
我本來都忍住唔入坑,不過見LEE度咁多人討論終於先守,
連入兩隻~超西1悟空+斯路(兩隻加埋成& ...
howardyung23 發表於 20-6-2013 12:49 AM

現在後追超西比達真的唔建議, 買返杜仔及sdcc版悟飯玩住先. :78:
我都係近來先開始中毒
要買平要四圍睇,
先買左斯路(四魚四),係阿虎入杜拉格斯(五魚) + 孫悟空1(二魚四)
由超西比達開始 , 往後全部出既都係魂限 , 會唔會因為咁而唔出SDCC版 ?

通販版而家係咪只剩返魔童未出??
由超西比達開始 , 往後全部出既都係魂限 , 會唔會因為咁而唔出SDCC版 ?

通販版而家係咪只剩返魔童未出??
Mcgarden 發表於 20-6-2013 04:17 PM

應該由超西3開始魂限, 通販3隻中只剩返魔童未加影化推出.
往後全部出既都係魂限 , 會唔會因為咁而唔出SDCC版 ?

Mcgarden 發表於 20-6-2013 04:17 PM

2 markets

SDCC is for America(ns) not HK :78:
悟飯SDCC版正好多?
我剛入了普通版.....都OK呀~

仲有好多未入.....唔知菲利幾時派貨?同埋有無BRO 知邊樹仲有得訂??

THZ~
同埋魔童新版幾時出?剛想後追一隻...可以HOLD一HOLD先~YEAH
danielon 發表於 20-6-2013 10:28 PM

果然係 TV 版配色~~~~

下面堆鬼佬玩假膠玩得幾開心
: )