Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 國產剎帝利第三次試模 更新說明書 包裝 圖片 #21

new朱 呃曬d入會費同多左大量免息現金使用/周轉 仲講到自己都係受害者
根本係騙局 十分可恥!!!!!!!!
自己做衰自己個名

其實玩件玩具je, 點解要搞到咁。
不過岩岩發現另一個問題,初回版送可動手。不過所有官圖都係可動手,算唔算銷售手法有問題?
new 朱D野!今次真係死心!
果曰佢話要退定果時我問佢係咪價錢問題!因小弟以1080訂左二隻!1隻自己1隻送比老友!
我話之前果價係咪太低同依家隻野玩大左!我晤介意比多少少!
點知條粉人串串話唔係錢問題!係供應商唔肯覆佢!佢刀係受害者!
我再問你唔識開發者…… 咁你D早期Ex s gundam係玩開手辨刀知係佢開發啦!
仲有隻野條骨刀係你公司提供……你刀话唔識開發商!
倏友呆左二三秒再話你自己去大陸買佢冇辩法亦唔関佢事!
再問佢幾時退定佢话要去曰本出trip 叫小弟下星期下打去睇下佢開工未!
如果開左工就上去拎訂之後急急收線!
以後可以慳番唔買佢D件!買大陸D件玩就算!
下星期上去比x番張濕九vip咭佢{:1_222:}
人肉錄音機D答案果然一模一樣

開發早期Ex s gundam係乜人梨ga?想8下{:1_197:}
老餅模型人可能会清楚Exs gundm乜事!{:1_214:}
今次單野new 朱條四眼粉人心裏有數啦!{:1_220:}
以後可以慳番唔買佢D件!買大陸D件玩就算!
下星期上去比x番張濕九vip咭佢
kikaider7157 發表於 18-6-2013 11:54 PM

今次有人係因為佢遊說訂呢隻有折頭所以入埋會,依家最終貨無得比但會費就比左。

新商品條例未趕得切出吾係已經可以開file
好老實!佢連講声sorry勇氣刀冇!甚至佢係其他友網D網上店開訂時嘅承諾刀做唔到!難聽D講係要扮受害者刀扮得好睇D!發張假声明証明自己係受害者麻!連呢D刀懒!你認為佢会睬你咩!
ps:我諗佢有睇呢個topic……有次見佢手機上左呢處
嗱new 朱四眼仔!考慮吓我上面果招發張假声明吖!起馬叫交左戲吖!:34:
咁遲先通知話香港唔派貨!唔怪得知佢之前咁落力sell人入VIP啦!:*
錢!冇人話唔想賺!依家起碼呃左D入会费幫下佢新店D裝修費先吖!:he:
而且佢以經唔多注重香港市場!多數做日本外國同內地多!{:1_203:}
你咪嘈佢囉!佢當你唱歌之嘛!:43:
依架先真係無私顯見私,如果真係代理商only,講句抱歉有乜吾妥,依架立劃清界線變受害者,但又隱隱悔悔甘,是正常代理商之行為乎?
小弟也是受害者,作晚上去取回訂金(訂時$1300,收$650訂)。當時已見到一盒現貨放在櫃檯上,個盒超巨大,而且很厚身,全彩色包裝,跟這店的出品風格一樣(上面寫著12色成型),所以不是冇貨,相反是很快有貨。我冇問佢(無謂聽佢九up).我想都係那種“冇訂貨,有現貨“,第一次幫襯這店就中招,十分失望。