Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 國產剎帝利第三次試模 更新說明書 包裝 圖片 #21

成本甘貴

成品都應該幾唔親民
投資甘大, 做得甘好, 做咩唔買license 做野? 香港每年1月有licnesing show, 去研究下啦

美國New York 6月亦有, 找下資料, 番版始終唔係甘好
投資甘大, 做得甘好, 做咩唔買license 做野? 香港每年1月有licnesing show, 去研究下啦

美國New York 6月 ...
character 發表於 11-6-2013 12:08 PM

這大約是內地的風氣吧.
最令人唔明白嘅地方係…明明掛牌頭話香港公司出,反而乜都要上大陸網站揾。
我明白大陸市場先係主菜,不過你都比個香港官網嚟做吓樣啦。
咁有心機搞咁大壇嘢出嚟…
強到無野好講...................:54:

這二天可能出貨 大家留意了
講真~~好掂~~
不過自知冇咁既時間,技術,心機去完成.......
邊度可以入手...
出左未??心思思想買左先得閒玩~~
雞旺望去对面街望上樓叫(new朱)!個代理好似喺果處!我刀口係果處定!不過好夜先開!希望幫到c兄!
回復 21# goetat

咁究竟係出貨定退款??

其實成件事都幾鬼馬,就算番上大陸網站度睇都係得呢堆官圖,到今時今日都未見過一張量產實物圖,試玩報告之類(demo 嗰一隻唔計)…
明明早幾個月已然有哂膠盒分件睇,但係就從來冇任何非官方資料漏出,成件事好似空中樓閣咁,就算淘佬度有得賣亦唔敢買。
當然,香港有現貨我即刻會衝出去比錢(因為冇訂) …希望到時有ching 通知聲,tks.
回復 27# shingotaz

因為到6月為止, D模都仲未搞好哂, 1500件件, 又有金屬PARTS, 幾間廠做, 梗本未有過成品比人測試, 更加吾會有評測, 我第一批訂左一盒, 應該過多一個星期就有貨, 不過無時間砌, 更加無時間同本事做評測比大家睇
回復 28# leo1977

請問師兄是否在國內淘記訂的嗎?我在香港訂的,但無聲無氣,facebook上的消息重話會退訂!!?
New 豬 以前係近豉油街嗰邊街市,乜而家搬咗去皆旺對面? 以前New豬係專做手辦,當時幫襯唔少,不過後來無再幫襯,因為感覺佢地唔多注重香港市場,當時主攻外國市場。乜而家轉咗做塑料模型?

回復 25# kikaider7157