Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 國產剎帝利第三次試模 更新說明書 包裝 圖片 #21

我係到諗,New豬無得賣,反而到時佢對面皆旺三樓可能有得賣(專賣大陸模型和首辨那間),咁當然唔㑹1K人仔賣比你咁仁慈啦!笑••••
希望到時皆旺有貨and唔好斬咁大刀啦,雖然機會好渺茫。
小弟北上最遠去到東門only…

根本就係越搞越多野,成本貴左吾想蝕比班訂客,真係驚係香港賣⋯new豬真係驚比bandai捉,點會做到甘多年,佢地有計仔吾會上身⋯
個body根本就係new 豬ge細版,果時仲出曬証書新公司專利又乜又七

真係信佢一成,雙目失明
咪係!死new g 扮唔関佢事!又要威!又要帶頭盔!
有種集團式騙案既感覺{:1_229:}:cool:
最嬲係new g i連sorry 刀冇句仲要要人夾佢時間上去退定!仲扮晒受委屈!頂佢…………
kikaider7157 發表於 17-6-2013 11:25 PM

夾佢時間退訂真係接受唔到,佢係唔係驚人多上去比人夾,所以佢先夾人呀!
其實佢都幾盞,有免息資金週轉.....
一次不忠百次不用,以後唔好幫趁囉
回復  leo1977

請問師兄是否在國內淘記訂的嗎?我在香港訂的,但無聲無氣,facebook上的消息重話會 ...
j.w 發表於 17-6-2013 04:20 PM

我係淘寶訂9魚找一草淫仔連特典, 暫時無聽到吾比貨, 星期日佢微博講, 20-25號出貨
可惜呢個價已經唔存在啦…
我聽到下面呢段都幾擔心.

即係出貨之前, 跟本無人試過組裝, 即係裝唔裝到同穩定性都係疑問, 呢隻野, 大家睇定D好!!!!:time:

回復  shingotaz

因為到6月為止, D模都仲未搞好哂, 1500件件, 又有金屬PARTS, 幾間廠做, 梗本未有過成品 ...
leo1977 發表於 17-6-2013 02:24 PM

一次又一次嘅Delay,  應該就係啲件出問題…
你估佢無啦啦貪得意臨門一脚先嚟改金屬件呀?!
本來見佢出我嘅最愛,而且仲係唔使上色同剪件嘅手辦模型所以先咁有興趣。
可惜出貨係問題,訂貨又係問題,搞到心都淡埋。
咪係!死new g 扮唔関佢事!又要威!又要帶頭盔!
kikaider7157 發表於 18-6-2013 12:15 AM

以前有shop翻佢D件,佢都即刻發難,賣曬大字報,賊喊捉賊啦

依架成個body都係佢縮水版,佢地自已所謂研發的body,佢吾出聲......
以前有shop翻佢D件,佢都即刻發難,賣曬大字報,賊喊捉賊啦

依架成個body都係佢縮水版,佢地自已所謂 ...
takeshi 發表於 18-6-2013 12:29 PM

好似講過佢地係有關係的, 佢微博都認左
第一次幫佢訂野就出事:*冇下次:*