Toysdaily 玩具日報

查看: 13890|回復: 47

[玩具攝影] NECA ALiens series 1

NECA Aliens series 1

又一期待o既經典玩物
可是QC異常差
隻Alien超大隻有9"高
好有氣勢又幾好扭
兩位雇用兵面相上色好參痴
入手時又要做硬驗屍官
不過佢兩位身上o既細節
非常detil
絕對跟足電影造型去生產
parts都幾多
但係背部個插燈位根本插不入支燈
個察異物雷達面竟然用膠紙貼落去算
套甲上o既戰紋字體又真係畫上去
今次呢series真係有讚又有彈

Private William Hudson

Corporal Dwayne Hicks

Xenomorph Warrior

比例

Alien會入,但見到Hudson個樣.........我諗諗先
正相片,好比較!
正相
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 6 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
Hudson個樣手工差d,但其實幾有game over man神髓..

Alien會入,但見到Hudson個樣.........我諗諗先
edmondphk 發表於 24-5-2013 03:14 PM
呢隻色嘅alain係邊集出現過?
會唔會出返黑or 深籃色?
Hudson個表情堅正
第一眼望見上色o既質素, 我個表情即刻同Hudson 一X樣..
Hudson對腳好香雞:69:
第一眼望見上色o既質素, 我個表情即刻同Hudson 一X樣..
toysmale 發表於 24-5-2013 07:01 PM

me too ,....{:2_253:}
Hudson個表情做得幾似,戲內佢都係神經質又少驚驚青青。
呢隻色嘅alain係邊集出現過?
會唔會出返黑or 深籃色?
avengers2012 發表於 24-5-2013 05:58 PM

e 隻係第二集aliens
深藍色neca 出過,
至於黑色你可以揾番mcfarlane 個隻
e 隻係第二集aliens
深藍色neca 出過,
至於黑色你可以揾番mcfarlane 個隻
廁所仔 發表於 24-5-2013 08:30 PM

Neca 會出新關節的黑/深籃色alain嗎?
Neca 會出新關節的黑/深籃色alain嗎?
avengers2012 發表於 24-5-2013 08:35 PM

暫時都冇講過,只知會出一對漫畫版alines  (紅+黑)
http://necaonline.com/39804/blog ... ack-coming-in-june/
回復 13# avengers2012

會呀, 會於2pack中出, alien確實咩色我要搵下資料 (記得藍色已confirmed), 分配就已確實呀, hicks同hudson都會有新頭
alien vs hicks
alien vs hudson