Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] NECA ALiens series 1

回復 28# snake888

閱讀過NECA嘅發表文章,啲『蛋蛋』同埋蛋蛋入面嗰啲『蟲蟲』,都未有定案會係以乜嘢方式推出。

個人而言,當然希望Genocide 2-pack(紅黑)會有其中一樣嘢跟埋,Alien Series 2就俾埋另一樣。
回復  gumng

呢隻唔靚咩.. 我頭先又入多隻囉.. 返正alien+s.. 有多幾隻場面好睇好多..
snake888 發表於 25-5-2013 03:00 AM

唔係唔靚, 不過ALAIN 都係要返電影第一, 二集果D款好D, 呢隻啡色未唔過WOR!!
點解呢隻aliens 好似比neca最初個version仲差左? 雖然多左關節,但近睇d detail 好似溶溶爛爛。有舊果隻散裝,detail 位 sharp 好多,暫不入新
頭像被屏蔽
回復 20# Assassin

咁 Genocide 2-pack 同SERIOUS 1 尼隻係5係D色5同+有多左損戰? 個樣一樣WOR

回復 34# 97015830

genocide 2pack 係黑warrior同紅warrior
呢隻異形我都有入,
反而覺得隻啡色好靚~
回復 36# gowds
認同.. 不過藍or黑都會入.. b up your aliens arm :71:
頭像被屏蔽
回復 36# gowds

如果只係色5同, 我都係覺得隻啡色正D
回復  gowds

如果只係色5同, 我都係覺得隻啡色正D
97015830 發表於 26-5-2013 11:33 AM

咩色都OK,係唯獨是紅色嗰隻,始終覺得呢類怪物都係用dark color會好睇啲。
    本人冇睇美漫,可能睇完之後會接受到佢啦!
精!華!!!:love:
大大簡直係將細個幻想既名場面一次過哂冷
咩色都OK,係唯獨是紅色嗰隻,始終覺得呢類怪物都係用dark color會好睇啲。
    本 ...
vfaiyuenv 發表於 26-5-2013 11:50 AM

漫畫o既aliens未睇過.. 不過紅色米襯返之前隻red P仔..
回復 40# darknight
太過掌啦batman:shy:

回復 41# nesidoh
咁米又來那些年的aliens.. 希望neca出Ripley..仲有就係普羅米收屍個look炮..  咁就真正將細個FF來次大晒冷{:1_220:}
頭像被屏蔽
回復  darknight
太過掌啦batman

回復  nesidoh
咁米又來那些年的aliens.. 希望neca出Ripley ...
snake888 發表於 27-5-2013 02:17 AM

普羅米收屍個look炮...............:@
普羅米收屍個look炮...............
裝甲仔 發表於 27-5-2013 02:29 AM

呢look
做場景一流