Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

回復 118# waiii

若果咁有要求要完美啲嘅真係追mk 7,反正你話只玩一隻,咪當被人屈又好,點都好!買隻暫時最新最好囉!只供參考{:2_319:}
如果師兄真係玩一隻的話,我都讚成等diecast,始終IV 同VI 個顏色配襯係最經典,質素亦理論上比而家好。冇謂眼白白俾人宰割.........
回復  ctcctf

多謝Ching既提醒,我都有諗過mark v,
但是因為我應該唔會蓄其他款,有一隻玩下就夠
所以 ...
waiii 發表於 27-5-2013 04:01 PM

請C Hing 做定心理準備,當你玩咗第一隻HT後,係無乜可能變成唯一一隻:49:
當日我都係你咁諗,bid 咗隻DX12,但跟住....揸多6張單:cool:
請C Hing 做定心理準備,當你玩咗第一隻HT後,係無乜可能變成唯一一隻
當日我都係你咁諗, ...
ET仔 發表於 27-5-2013 04:28 PM

Ching見到你嘅處境,簡直係聞者心酸,聽者流淚
回復 119# 東方無敵

哈,因為無得擰黎擰去咁玩同埋個look唔係我杯茶,所以就無考慮過佢:43:
各位CHING好, 小弟都係新玩12" 同想入MARK VII, 但係個抄價對小弟真係太太貴啦....
想問下咩係Diecast Version 呀? 同岩岩派貨隻mk vii 有咩分別架? 謝謝
各位CHING好, 小弟都係新玩12" 同想入MARK VII, 但係個抄價對小弟真係太太貴啦....
想問下咩係Diecast Ver ...
csckmac 發表於 27-5-2013 04:35 PM

diecast version即是有合金成份的版本, 如果HT出的暫時只有MK-42, iron patriot, WM 2.0 (好似係?). 如果是合金版MK-7, 那是另一間公司出的, 不是HT品牌
回復 120# 超港人

我都覺:51:
其他toys都可能會考慮其他,不過ht出既ironman個質感真係無得比
只係睇都已經係一種享受:handshake:
所以今次唔貪心d都真係唔得:$
Ching見到你嘅處境,簡直係聞者心酸,聽者流淚
taifat 發表於 27-5-2013 04:32 PM

我仲記得賣隻DX12俾我個位C Hing 嘅說話: 「吓!第一隻?唉...咁你返唔到轉頭!」
回復 121# BatIron

Mark4同6都係好正!
不過連個期都未有,咁等法真係會好痛苦:unhappy:
回復 122# 可變戰士

唉,個心理關口最多都係2千5左右,再多真係…:ice:
回復 124# ET仔

哈,如果ht真係出到d令人動容既作品,咁都無計:$
回復 128# jeffloh

唔該CHING先, 咁請問知唔知HT會唔會出Diecast Version 既MARK VII呢?
回復 124# ET仔

我開頭都淨係諗住買mk 7,點知依家買下買下多咗42,愛國者等等……
回復  jeffloh

唔該CHING先, 咁請問知唔知HT會唔會出Diecast Version 既MARK VII呢?
csckmac 發表於 27-5-2013 05:23 PM

之前有雜誌講過, HT 會出Diecast Version 既 MARK III 同 VII.