Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

岩岩拎完貨,係門口睇下mark 42 /war machine
睇睇下有人問我mark vii賣唔賣,我話我唔賣
炒 hottoys = 炒樓, 自己做d 假成交, 抬高價, 其他人一齊跟風, 等呢水魚上釣, 但最大分別炒 hottoys 就算俾人揭發都唔駛坐監
其實各位認為幾錢是合理? 買多左隻諗住放, 係yahoo 見到成交成3金牛以上.... 邊有可能.....
Btw, 若有ching 有興趣可pm 我 ^^

小弟身處澳洲。。張單亦都身處澳洲。。
有冇朋友想要呢? paypal付款 第一日10:48分單。。意email�pm我 email係id加雅虎香港
回復 94# LACGRIFFIN

想要都無用小弟不才唔夠分PM唔到{:1_198:}
我都唔夠。。。各位都係email我thanks
8月10日 sosad..........
師兄,我都有興趣,點聯絡?我email 是nothingworry  @   yahoo  com   hk
其實各位認為幾錢是合理? 買多左隻諗住放, 係yahoo 見到成交成3金牛以上.... 邊有可能.....
Btw, 若有ch ...
LACGRIFFIN 發表於 26-5-2013 07:09 PM

c兄我想要 ..... 可以聯絡我??我pm唔到.  我email : benny963741@hotmail.com
回復 94# LACGRIFFIN

師兄, 我想要KA, 請EMAIL 我  abbywuwaishun@gmail.com
頭像被屏蔽
星期5 , 6 拎貨都仲有iron man 環保袋. 星期日拎已經派哂了
星期5 , 6 拎貨都仲有iron man 環保袋. 星期日拎已經派哂了
pere 發表於 27-5-2013 10:48 AM

唉……搞錯呀!{:1_229:}
31/7 要等到幾耐.........:handshake:
請問攞左貨GEI師兄,面個Special Edition係咪貼紙貼上去架?其實我係想知到左門市訂普通版會唔會係同一個box art. 謝謝。