Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

相信有唔少持有重貨既炒家呢幾日會制做 d 假成交, 用自己另一個 a/c bid 高個價, 最多蝕少少拍賣手續費 ...
eb1815 發表於 26-5-2013 02:14 PM

大大如果已置業既話買既樓係唔係一手樓原價買入?
唔知廣大普羅巿民想置業既話如何可以避免做大大口中所謂既「傻仔」.....
星期5 , 6 拎貨都仲有iron man 環保袋. 星期日拎已經派哂了
pere 發表於 27/5/2013 10:48 AM

唉……搞錯呀!
wing1123 發表於 27/5/2013 11:16 AM

我上星期五去攞都無派環保袋俾我啵! 返到屋企先知, 不過無所謂喇! 去攞為咗玩MK 7而不是貪佢個袋.{:2_304:}
請問攞左貨GEI師兄,面個Special Edition係咪貼紙貼上去架?其實我係想知到左門市訂普通版會唔會係同 ...
ctcctf 發表於 27-5-2013 11:27 AM

貼紙貼上去的!仲盒盒吾同位。。。。
我上星期五去攞都無派環保袋俾我啵! 返到屋企先知, 不過無所謂喇! 去攞為&#2165 ...
可變戰士 發表於 27-5-2013 12:34 PM

甘HT應該派晒?之前攞LOKI同AGENT PHIL都係送環保袋:78:
貼紙貼上去的!仲盒盒吾同位。。。。
天碼 發表於 27-5-2013 01:15 PM

「盒盒吾同位」,果然係special edition :x
回復 109# 天碼

謝謝師兄,咁我估到我有得攞個陣應該外盒一樣,入面個吸塑唔同左
隻綠色公仔.係雅虎見過人賣2XX:what:
甘HT應該派晒?之前攞LOKI同AGENT PHIL都係送環保袋
天碼 發表於 27/5/2013 01:17 PM

聽講啲環保袋求其派, 睇下好唔好彩或直頭問佢攞! :57:

隻綠色公仔.係雅虎見過人賣2XX
SIUDRAGON 發表於 27/5/2013 02:06 PM

被指扭蛋或鼻涕蟲隻綠色公仔, 訂嗰陣啲人話一文不值. 原來都有價有市. {:1_203:}
唔知有冇啲知情人仕,可以話比小弟知!
第二水幾時有呢!
因為差幾分鐘而搭唔到頭班車嘅報到:56:

回復 94# LACGRIFFIN

Ching 可唔可以賣俾我呀{:1_207:}
我呢個月先發現ht既ironman係咁令!
之前一直唔知,真係好大打擊:56:
真係好想要呀。。。但係一隻都無{:1_229:}
搞到我日日係到loop個論壇睇其他ching既相:unhappy:
d炒價實在太高,買張單都3千,真係買唔起。。。
真係唔知何年何月先可以有第一隻ironman:help::help::help:
我email mailto:ruud520@gmail.com
thx:79:
回復 116# waiii

師兄如果只係想要隻HT IRONMAN,大可上去Y記買隻MARK V呀,都係2K左右,唔洗3K買張單咁無謂呀。
回復 117# ctcctf

多謝Ching既提醒,我都有諗過mark v,
但是因為我應該唔會蓄其他款,有一隻玩下就夠
所以想要隻經典d既紅金配:35:
同埋睇過其他ching既report,mark v可動性較差同埋無頭雕:56:
始終第一隻,都好可能係唯一一隻,所以都係想要隻自己中意d,完美d既:$
回復 116# waiii

pps mark42仲有得訂:38:
頭像被屏蔽
回復 118# waiii

師兄吾急的話等Diecast Vision la.
Mark 4, 6 肯定重出、到時好可能有更好既Tony頭彫∼不過未有詳細予告:36: