Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

My Invoice day is 27/7/2012 no one call me yet
回復 70# wing1123

此為"硬炒",d炒家自己set高個價,一段時間又set更高,冇人買冇所謂,等其他人跟風以為個價係咁高而接受。
現在虎虎有個炒家賣盒mark 4 suit-up $6k,不斷自己抬高個價,真玩家多得這種人唔少
拎得:35::35::35:
回復 76# hkez8

唔使等電話可以拿了~~~ 因為是2012年7月27日任可時間至7月28日11:40am 之前的訂單已可去拿.
希望今日可以派到28號下午單啦
我諗炒家應該當佢地手頭上既 hottoys 係定期存款單, 唔等錢用就擺係到等人高價 bid, 反正放得越耐價錢必會慢慢上升.
回復 77# tony2013

真正玩家自己應該已訂,由佢賣一萬,新人唔想買貴,唯有等新版,新版只會不停出:38:
回復 80# lazymanhk

希望啦…我28號12:17呀
我29呀{:1_229:}

有排等了:54:
當時無訂到,而家想收隻現貨,一上yahoo睇點知成三四千蚊隻貴到XX就打消左個念頭:70:
我覺得千幾蚊隻膠公仔已經好盡,而家玩住舊個d iron man就算.....

三四千夠買部唔錯既電話/其他更好玩意.....
剛取貨,排十零分鐘,都幾順,冇人驗屍
回復 84# 布魯士

ching, 我都係 問左7月29單,6月中到
回復 79# LACGRIFFIN

Thanks C Hing, this afternoon already picked, very nice but it is something different with Moive Config? 但係個背隻係咪唔同電影, 我記得開翼後裹面有噴射器 (好似高達背隻果 D 咁 ga wor)
剛打去問了,派貨日期照舊呢
當時無訂到,而家想收隻現貨,一上yahoo睇點知成三四千蚊隻貴到XX就打消左個念頭
我覺得千幾蚊隻膠公仔 ...
lawliettoo 發表於 25-5-2013 05:18 PM

相信有唔少持有重貨既炒家呢幾日會制做 d 假成交, 用自己另一個 a/c bid 高個價, 最多蝕少少拍賣手續費, 其他較成實既炒家見 "買家" 咁高價都 bid, 於是心紅又 set 高個價放.
各位冇訂既玩家如想做水魚請自便, 相信放俾你個炒家都會暗地裡笑你 "傻仔". :36: