Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

回復 132# waiii

咁就唯有等佢出合金版,再等多一年半載囉
回復  waiii

咁就唯有等佢出合金版,再等多一年半載囉
可變戰士 發表於 27-5-2013 05:32 PM

一年半載都好難了, 合金 mark 42 都要 2014 年先出, 就算今年內 mark VII 開訂, 估計都要 2014 年尾或 2015 先收到貨.
唯有等合金版先買返。
回復  jeffloh

唔該CHING先, 咁請問知唔知HT會唔會出Diecast Version 既MARK VII呢?
csckmac 發表於 27-5-2013 05:23 PM

應該唔會,因為Diecast Version 既 1/6 scale MARK VII 版權係星加坡Play Imaginative Toys
仲有,HT要出Diecast Version 既Ironman 起碼有幾十款可以出,Mark 1 → Mark 42,所以唔需要出Diecast Version 既 Mark 7
Ching見到你嘅處境,簡直係聞者心酸,聽者流淚
taifat 發表於 27-5-2013 04:32 PM

我剛剛訂左.mark42其實我都諗一隻.....不過...唉..好似落坑中
.
回復 138# coltrane

應該話一年半載開訂,再一年半載派貨。哈哈……
回復 136# coltrane

最怕係HT又開空頭支票啫!
如果佢想食住個勢,應該會响IM3出碟嗰陣開訂。
咁就唔會隔太耐啫!
回復 126# waiii

咁你等佢出新版,mark 7~$1580已成絕嚮:38:
有無人知派幾多號幾點單,好想快d 玩{:1_202:}
已太遲了∼∼
Y拍已上天價{:1_207:}
有無人知派幾多號幾點單,好想快d 玩
slimkakit 發表於 27-5-2013 06:44 PM

我都想知,有冇大哥報吓!
29號單唔知幾時有得攞……
回復 148# eddieboy22

我打過幾次上去,個電話都係唔通的!
星期日換貨時,問濄ht staff
講下次返貨,要等一段時間
其實點解mark v會平咁多既?:o