Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 聖衣神話 天馬座 神聖衣 10周年版 (官圖P5)

我之前無入神聖衣,所以呢套十週年全收
另我依家開始入番黃金EX, 又重開神話之路,而啱&#21 ...
samuel2 發表於 21-8-2013 09:24 PM

你已經踏進笨大的思想領域:36:
你已經踏進笨大的思想領域
kevin629 發表於 21-8-2013 10:30 PM

EX我忍左好耐,見到天秤終於忍唔住啦:34:
之前出啲黃金要慢慢收集番,睇下雙子同獅子會唔會再版。:52:
頭像被屏蔽
上神話的不歸路......
:79:..............
回復 123# mythsgod

加油呀師兄,支持你:43:
頭像被屏蔽
10週年5小強+雅典娜都全訂了, 冥王也已在手, 再販海皇過2天應該可以取貨了, 天秤 也訂了, 只要等 水瓶/ ...
mythsgod 發表於 21-8-2013 11:41 PM

其實七將軍或者神鬥會出ex已經無咁吸引,我覺得其實已經出得唔錯。
所以只會收集黃金ex已經足夠了,真係要收手,無晒位了 :55:
頭像被屏蔽
聖衣系列基本上都係痴痴地!
不過其實改色事少,打正十週年記念版事大,而且因為有EX呢個系列會唔會有 ...
redcat2733 發表於 21-8-2013 05:00 PM

你真厲害......................
你真厲害......................
denniskwong 發表於 22-8-2013 04:17 PM

厲害就真係唔夠笨大咁厲害…OCE EX獅子嚟緊,如果出OCE EX 12 金…真係一金未平、一金又起!唔睇清楚、小心啲真係多多地方、多多錢都唔夠比佢…:70:
厲害就真係唔夠笨大咁厲害…OCE EX獅子嚟緊,如果出OCE EX 12 金…真係一金未平、一金又起!唔睇 ...
redcat2733 發表於 22-8-2013 04:37 PM

oce真係唔使預我, 出得晒12隻 oce 都可能有 ex 2.0了~
仲諗緊入唔入好 已經訂哂其他四子
但係有隻黃金聖神衣天馬係屋企{:1_206:}
頭像被屏蔽
oce真係唔使預我, 出得晒12隻 oce 都可能有 ex 2.0了~
denniskwong 發表於 23-8-2013 11:40 AM

或者好似OCE神話頭像咁,出6隻就拜拜,射手連OCE頭像都冇出
師兄, 10 週年訂了4隻而不訂剩下的 星矢, 最後相信會變成心結吧, 而且這隻 星矢 配色是十分鮮艷美麗的, ...
mythsgod 發表於 25-8-2013 09:20 AM

但係同一隻 只係轉左色
我認為配色係靚