Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 聖衣神話 天馬座 神聖衣 10周年版 (官圖P5)

回復 57# taifat1975

唔該師兄,希望出完EX黃金停一停,唔好接住出其他
相信宜家應該唔止呢........
ray文 發表於 27-5-2013 09:25 AM

今晚重睇聖鬥士星矢,惡補一下{:1_210:}
回復  taifat1975

唔該師兄,希望出完EX黃金停一停,唔好接住出其他
伏特加 發表於 27-5-2013 03:04 PM

這個希望比較難, 至少黃金有6條友可以出冥衣色EX, B記邊會放過. :78:
今晚重睇聖鬥士星矢,惡補一下
伏特加 發表於 27-5-2013 03:07 PM

:71:睇完應該會更加中毒呢............:34:

価格(税込):7,875円    発売日:2013年09月

聖闘士聖衣神話10周年を記念して、ペガサスの神聖衣が新たによみがえる!!

青銅聖闘士5人の神聖衣をリニューアルリリースする第1弾、ペガサス星矢。
クロスの彩色を一新し、新規パーツとして「笑顔」と「叫び顔」が付属。
オブジェ形態に組み換えが可能。

■商品仕様
全高:約160mm
材質:ABS、PVC、ダイキャスト製

■セット内容
・本体
・聖衣一式
・オブジェ用フレーム
・交換用フェイスパーツ2種
・交換用手首一式

http://www.tamashii.jp/item/10400/
価格(税込):7,875円    発売日:2013年09月

聖 ...
stonekeung01 發表於 31-5-2013 05:32 PM

終於有官圖出呢..........{:1_221:}
神聖衣, 你是最有型的你知道吗:love:
E蓝好正, 希望大货可以keep到水准:(
一定要齊一set:love:
仲心大心細中,我份人一入就5子一set入哂{:1_201:}
我怕甩甲,唔甩既話入一SET~
天馬一出就俾人搶晒- -''E家成8魚5
回復 71# samluk123
我好遲先訂都仲有正常訂價喎,5小強邊有咁搶手.......
回復  samluk123
我好遲先訂都仲有正常訂價喎,5小強邊有咁搶手.......
thomas9598 發表於 4-6-2013 06:48 PM

吓,日版喎?!CHING你係邊度訂,小弟我都想訂T-T
打死都吾入
等ex{:2_285:}
我怕甩甲,唔甩既話入一SET~
chinam 發表於 1-6-2013 09:17 PM

天馬算脫得少............:70: