Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 聖衣神話 天馬座 神聖衣 10周年版 (官圖P5)

正路係普通版,10週年係特顯番聖衣啲金邊出嚟多啲.......
我想問普通版定10周年版先忠於原著??
NCKK 發表於 26-5-2013 01:45 AM

OCE 版
未出
你估笨大出唔出 ?
:he: :he: :he:
OCE 版
未出
你估笨大出唔出 ?
玩具 發表於 26-5-2013 02:05 AM

玩具兄,OCE版一早出了
玩具兄,OCE版一早出了
聖鬥士JACK 發表於 26-5-2013 08:41 AM

係WOR  !
全金色果批 ?
回復  ray文

係呀,我同個男仔講買十週年版五子同女神
佢話十週年係冇女神,其他都有,女神唯有 ...
伏特加 發表於 26-5-2013 01:34 AM

唔通昨日見到果個就係你…………^^
回復 50# ray文

我拎住三袋玩具加把長雨傘的丶:65:
回復  ray文

我拎住三袋玩具加把長雨傘的丶
伏特加 發表於 26-5-2013 05:03 PM

我見有位ching問咗兩次訂十週年, 店員最後話冇全套, 因為冇晒雅典娜.....:(
好彩無入神話坑啫! 買極都有... {:2_303:}
回復 52# ray文

唔知係咪我,最後佢講完價錢我問佢係咪日版,
另外師兄 請問聖鬥士星矢 係咪總數108個人物?
回復 54# 伏特加

No ah ching  the total is not 108
In MK I  see some place still can preorder the whole set wow
回復  ray文

另外師兄 請問聖鬥士星矢 係咪總數108個人 ...
伏特加 發表於 26-5-2013 11:16 PM

相信宜家應該唔止呢........{:1_197:}
回復  ray文

另外師兄 請問聖鬥士星矢 係咪總數108個人 ...
伏特加 發表於 26-5-2013 11:16 PM

108個應該是冥鬥士, 聖鬥士是72個星座, 但都只是故事設定, 玩具沒出那麼多, 5小強同一星座就出過很多款, 原版/新生/TV 版/黃金版/最終版/神聖衣/神聖衣 OCE版.
108個應該是冥鬥士, 聖鬥士是72個星座, 但都只是故事設定, 玩具沒出那麼多, 5小強同一星座就出過很多款 ...
taifat1975 發表於 27-5-2013 01:23 PM

聖鬥士不是88位嗎??
聖鬥士不是88位嗎??
神話魔人 發表於 27-5-2013 02:06 PM

又好像是, sorry 記錯左. :Q
回復  伏特加

No ah ching  the total is not 108
In MK I  see some place still can preorder the w ...
iamsamuel28 發表於 27-5-2013 12:43 AM

有全套預購咁正,可以方便要集齊d人士..