Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 聖衣神話 天馬座 神聖衣 10周年版 (官圖P5)

天馬算脫得少............
mushroom 發表於 4-6-2013 08:37 PM

最少5子神聖衣心口塊甲都會甩{:1_206:}
嘩! 一定要買啦, 隻色艷麗到咁樣, 殺死人咩~新野一定比舊野好啦~{:1_214:}
呢個係咪EX 既LINE 黎架?
定係出完呢個VER會再係神話EX再出一次?
呢個係咪EX 既LINE 黎架?
定係出完呢個VER會再係神話EX再出一次?
alvinchan2012 發表於 7-6-2013 01:47 AM

神話黎,唔係EX...
改色重出...
頭像被屏蔽
又係換過隻色換個包裝就當新嘢!算!講多都嘥氣!鍾意既就買!{:1_222:}
不用擔心,ex12宮~重塗色版必出,cc

神聖衣五小強重塗色版顏色說真的醜到爆,如果笨呆沒搞限量真的會 ...
greatmuta 發表於 7-6-2013 02:28 AM

說好的EX神鬥士呢???
開發中嗎???
cc...
回復 78# alvinchan2012

呢隻唔係神話EX!:67:神話EX可以當新LINK再重新出過哂d聖鬥士,佢話唔怕冇錢吸,長買長有,最怕你冇錢買!{:1_203:}
頭像被屏蔽
耍笨哦,新線神鬥士早就做好啦 !!
重塗色版ex12宮也會等著你

cc
greatmuta 發表於 7-6-2013 03:41 AM

那麼你要快放你手上的EX...
到時候一出你就賠很大...
CC...
不用擔心,ex12宮~例如用個什麼會場重塗色版~必出,cc

神聖衣五小強重塗色版 顏色說真的醜到爆,如果 ...
greatmuta 發表於 7-6-2013 02:28 AM

做乜唔同你的朋友高層講{:1_215:}
不用擔心,ex12宮~例如用個什麼會場重塗色版~必出,cc

神聖衣五小強重塗色版 顏色說真的醜到爆,如果 ...

嘩!  你真棒!  那麼多的慌言還是遙言一個個製造出來, 仲多款過神話系列啊~~~  期待下一個冥界慌言... 屍屍 (cc)
之前d傳言流到震囉..............
CC 朋友真係好搞笑
頭像被屏蔽