Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

其實呢隻MB D鋪會唔會有假貨賣?
前兩日係另一間訂左
希望唔好有乜意外{:2_299:}
回復 301# lpoks12

假貨就應該無既,但最大問題係qc,咁就要睇你彩數喇
回復 300# 低能加爾

非常認同,比$你賺,仲要黑口黑面,好心肥佬抛條油去第二間舖,留係度倒米咪
我情願買貴現貨都唔會同佢訂
低能加爾 發表於 20-6-2013 07:34 PM

Can tell me why? Thanks
Can tell me why? Thanks
Basaka 發表於 21-6-2013 08:08 AM

:he: 知道同中過招嘅師兄就一定知乜事,我免得講出嚟之後俾人話我抹黑.
知道同中過招嘅師兄就一定知乜事,我免得講出嚟之後俾人話我抹黑.
低能加爾 發表於 21-6-2013 10:17 AM

請問師兄有冇D關鍵字可以 搜索, 我自己check
回復 306# Basaka

我諗成個TD都無麥邊個唔知佢D衰野

這隻很有殘缺美啊
呢隻R1唔變形淨睇都咁型,淨擺POSE都正買得過,最好出埋AVALANCHE EXIA,雪崩能天使全武裝會更正,不過出PARTS SET就好!
回復  低能加爾

非常認同,比$你賺,仲要黑口黑面,好心肥佬抛條油去第二間舖,留係度倒米咪 ...
b855506 發表於 21-6-2013 12:04 AM

是否最"曾志偉"那個?
覺得佢最西口西面{:1_203:}
聽日就出啦:43::43:

一足&#12362;先&#12395;METAL BUILD&#12460;&#12531;&#12480;&#12512;&#12456;&#12463;&#12471;&#12450;&#12522;&#12506;&#12450;&#12398;&#12469;&#12531;&#12503;&#12523;頂&#12365;&#12414;&#12375;&#12383;(>_<) 量&#29987;品&#12392;&#12399;思&#12360;&#12394;&#12356;塗&#35013;&#12395;&#33073;帽&#12391;&#12377;…9/14&#30330;&#22770;&#12391;&#12377;

fm 海老川 兼武 twitter
睇圖d戰損部份都做得幾好,有傷痕既損壞感覺,仲有d污漬感,太正!