Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

回復  b855506

我都係00粉絲!EXIA+OO RAISER都一樣咁型!況且MB品質一向有品質保證!
mana1985 發表於 5-6-2013 10:58 PM

MB品質一向有品質保證???{:1_236:}
look at MB freedom sht QC.....{:1_224:}
其實FREEDOM都唔係真係咁差~~
我無玩七劍,但玩完EXIA之後,我覺得FREEDOM又唔係真係咁差。
如果真係差,就係關節真係太緊,同個台真係肉酸左少少,但係可動性唔錯,值得一玩啊﹗
其實FREEDOM都唔係真係咁差~~
我無玩七劍,但玩完EXIA之後,我覺得FREEDOM又唔係真係咁差。
如果真係差, ...
kkkiii0079 發表於 6-6-2013 12:05 AM

关节设计唔差, 系上色水口位问题, 可能系因为上一只七剑太完美关系...
想問下大家所知,隻爛既紅眼有無燈著
回復 226# wingsiu

我所講係指比其他高達玩具較為有品質保證!:(

回復 229# cergo

正常係無,有既應該就唔止呢個價,但唔知隻紅眼會唔會採用透明件設計?{:1_215:}
無錯!係有保證⋯⋯⋯⋯差!!!

MB品質一向有品質保證???
look at MB freedom sht QC.....
wingsiu 發表於 5-6-2013 11:58 PM
MB又唔係隻隻都咁品質差?只係隻FREEDOM QC有d問題啫!好似講到MB隻隻都保證差咁!:60:
青口已開訂 $((* (行版)
pclwong 發表於 6-6-2013 01:12 PM

好彩忍手!
pclwong 發表於 6-6-2013 01:12 PM

昨天才在孤仔訂左:cool:
昨天才在孤仔訂左
jasonlo 發表於 6-6-2013 02:15 PM

我都叉d訂咗!雖然唔係平好多,但只可講冇咁貴!
其實有無亞版? 我又未鍾意到 一定要買, 如果有亞版, 平玩也好呀
好彩忍手!
BigOil 發表於 6-6-2013 02:03 PM

可能不出兩小時又話反應太熱列已截訂:x
有無人知 00 同 Exia 孤仔係咩版開訂?謝謝