Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

yes...大家都甘上下價玩到happy la~~~
吾駛容氣~~呢隻真係無可能吾入...第ニ季 ...
takeshi 發表於 8-6-2013 01:07 PM

唔好引我啦,我仲未決定:63:
回復 271# Henry

仲未決正,快D出去訂喇,吾係又海鮮價,睇你頭像就知係00粉絲
係姑主訂左膠膠發:43:
淘姑無減, 照 mark 原價 :34:
回復 274# ZeroCool

淘大玩獨立,話時話淘大開左咁耐,都未去巡視過,哥度係咪得返佢同間模型鋪
淘大D租應該都唔平又少人,都唔知做乜果度開
葵姑都係冇減呀,灰
回復 275# b855506

仲有間類似格仔鋪既物體, 有好多 rider 頭寄賣
回復 278# ZeroCool

啫係都係無野行,我幾年前去過之後都無去過,又吾就腳,不如落MK算
師兄們衣家邊度訂會平D?
YAHOO有幾間都寫1050係咪已經最低
回復 280# lpoks12

旺角信鵝二樓兩間都係三位數字(行),同yahoo既人訂你諗清楚,yahoo龍蛇混集,之後玩失蹤我睇你点死
回復  lpoks12

旺角信鵝二樓兩間都係三位數字(行),同yahoo既人訂你諗清楚,yahoo龍蛇混集,之後玩 ...
b855506 發表於 11-6-2013 06:53 PM

唔該師兄!
我係諗住係拍賣度同有商店個D訂( 頑X個類)
借問聲行版同日版係咪無分別?
淘姑無減, 照 mark 原價
ZeroCool 發表於 10-6-2013 08:24 PM

我個日呢頭係淘孤訂完之後再出信和就見到唔同價...{:1_201:}
如果會出旺角,更係唔好係淘大訂啦.....有時間上嚟多啲,慳番多啲......
回復 282# lpoks12

除左價錢,我諗吾到仲有咩分別