Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

唔該師兄!
我係諗住係拍賣度同有商店個D訂( 頑X個類)
借問聲行版同日版係咪無分別?
lpoks12 發表於 11-6-2013 10:30 PM

d鋪聲稱話行版如開盒有爛有miss件,會問代理換同攞番喎!但日版就幫你唔到咁話,唔知係咪真係會咁做呢!:58:
d鋪聲稱話行版如開盒有爛有miss件,會問代理換同攞番喎!但日版就幫你唔到咁話,唔知係咪真 ...
BigOil 發表於 12-6-2013 11:28 AM

師兄買個陣會唔會即刻開盒CHECK件?
頭先爬文見到OO RAISER個POST有師兄講信鵝有間係賊船黎?
可以講清楚係邊間等小弟唔好中招嘛{:2_309:}
樓上個位師兄講個兩間做緊3位數其中一間係咪頑皮仔?

唔該各位
師兄買個陣會唔會即刻開盒CHECK件?
lpoks12 發表於 12-6-2013 10:02 PM

買EXIA時,間鋪果個話開比我check!但買重高冇!
想問蒸粉仲有無得訂?
蒸粉截訂好耐了,姑仔仲好似有,你可以睇吓!
頭先188姑仔已經見到無左張訂野,可能無得訂。有冇師兄知道葵芳旺角場仲有無 ?? 我想訂多隻 {:1_220:} THX
Yahoo見到有間旺角皆旺商場地庫既鋪賣緊(()
有無師兄知個間野信唔信得過?
比起信和個幾間貴左幾多??
有無師兄知道衣家邊度仲有得訂?
Thank you
小弟也想知,還望師兄賜教:handshake:
In's point still have pre-order, just order today hope can help you all. Good Luck
In's point still have pre-order, just order today hope can help you all. Good Luck
Basaka 發表於 17-6-2013 09:30 PM

Thank you師兄
有無話邊間鋪??
回復 297# lpoks12

我都係第一次在in's point 1樓訂,鋪名三個字,之前有師兄話過呢間舖遲發Macross貨比客,所以想清楚先訂,good luck
回復  lpoks12

我都係第一次在in's point 1樓訂,鋪名三個字,之前有師兄話過呢間舖遲發Macross貨比客, ...
Basaka 發表於 19-6-2013 09:29 PM

尋x保...:ice:
回復  lpoks12

我都係第一次在in's point 1樓訂,鋪名三個字,之前有師兄話過呢間舖遲發Macross貨比客, ...
Basaka 發表於 19-6-2013 09:29 PM

我情願買貴現貨都唔會同佢訂 {:1_204:}