Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

有咩咁出奇啫............
ray文 發表於 4/6/2013 04:29 PM

出字你把口,同你屋企真係好出奇。
出字你把口,同你屋企真係好出奇。
可變戰士 發表於 4-6-2013 04:37 PM

:78::78::78:
ray文 發表於 4/6/2013 04:40 PM

可以咁悠閒地歎茶就知你係非一般人:DD
可以咁悠閒地歎茶就知你係非一般人
可變戰士 發表於 4-6-2013 04:52 PM

果杯係毒藥嚟..............{:1_200:}
可以咁悠閒地歎茶就知你係非一般人
可變戰士 發表於 4-6-2013 04:52 PM

佢屋企無位但個展覽館仲有大把位:x
果杯係毒藥嚟..............
ray文 發表於 4/6/2013 04:58 PM

毒多啲毒多啲:DD
佢屋企無位但個展覽館仲有大把位
yugi 發表於 4/6/2013 05:01 PM

ray文董事長間房已經係一座展覽館:DD
尋日見到 EXIA  個價已經有上升跡象{:1_206:}, 諗緊入唔入好, 定係直接入repair 版.
回復 218# bryankai

無正常入隻repair有咩用,隻野五肢吾健全,無咩野玩,除非你好中意爛面lo

回復 219# b855506

講真爛面幾型丫,就係貪佢夠爛手爛腳,四肢不全!{:1_214:}買咗爛面之後又會想買番正常版!:p
回復 218# bryankai

都未出有錢梗係買咗隻正常版先啦,除非你只想買一隻,個人就鍾意R1版,唔換裝齋擺都型!{:1_220:}
回復 220# mana1985

正常版係一定要入,除左斜腰之外,跟本就交足功課,拍得住00
回復 222# b855506

我都係00粉絲!{:1_221:}EXIA+OO RAISER都一樣咁型!:love:況且MB品質一向有品質保證!:71:
回復 223# mana1985

但我隻00個盤骨已經鬆曬,希望renew有改善
回復 224# b855506

鬆哂咪等呢隻新版OO RAISER囉,舊版果隻都係想要番佢d七劍裝之嘛!:36: