Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 Metal Build GUNDAM EXIA REPAIR (官圖P11)

對呢隻真係好有興趣
但係精粉一路都唔開訂...
等唔等佢好?!?!
只怕佢到後期先話一定冇得訂,果時先去孤仔但己經FULL咗...
對呢隻真係好有興趣
但係精粉一路都唔開訂...
等唔等佢好?!?!
只怕佢到後期先話一定冇得訂,果時先去孤仔 ...
流賢 發表於 2-6-2013 10:32 PM

等乜鬼,佢就算開咪又係開果幾隻就話截
回復 181# 流賢

就算開都同隔離姑仔淨幾十,我都吾知你仲等咩,你吾係諗住精粉開八字頭咩,精粉吾洗食,一係去現時尋寶訂lo,亞版三位數字,或者吾爭在等到9月D現貨插
「METAL BUILD エクシアリペア」!

http://blog.amiami.com/amiblo/2013/06/03.html
「METAL BUILD エクシアリペア」!

...
stonekeung01 發表於 3-6-2013 11:02 AM

:Q.......正到不得了呀............戰損版就連地台都戰損埋........:71:
型...到..56:71:
睇完D圖, 我只係諗到, 仲有Trans am未出呀, 一開5.
一部機體,俾佢用咁既行銷手法拆散分開,互換裝方式嚟賣,再加埋魂限,要玩齊只好硬食:51:,但講真MB既商品又真係物有所值既(唔計炒價),起碼有品質保證先:71:,但我比較想佢出埋隻00Q+00Q Quantum Burst:),不過其實我玩MG模型都已經夠哂!:^
大家有冇发现一个问题.....渠R2用R3嘅后裙甲.............大大个R3写系度.............非常希望会陪多一个新嘅后群甲...个R3字眼实在刺眼啊.......原谅我有强迫症 和完美主义...:79:
wondering how many people will get this just for the Repair II part.
依隻一定冇QC問題啦,甩油,破損,刮花,全部都係戰損
日網$11xxx,如果唔炒今次行版抵d
回復 191# whman

應該話今次呢隻戰損版一定唔會有QC問題啦,因為甩油,破損,刮花,都係戰損版的設計特色,越殘越型{:1_214:}
睇完D圖, 我只係諗到, 仲有Trans am未出呀, 一開5.
Henry 發表於 3-6-2013 06:36 PM

應該係呢度4款都有自己既tran-am,

即係4隻tran-am未出....
要買幾多隻先可以show齊晒上面咁多個mode??:72:
我得一隻:63: