Toysdaily 玩具日報

(我都更新左, 請看) Hottoys Iron man 賣買的問題

我啱啱BID左隻FIG...轉頭又見到同一個賣家D貨好吸引又落咗BID,(當然我係真係想要)
會唔會比賣家覺得我玩野呢....?:(
我啱啱BID左隻FIG...轉頭又見到同一個賣家D貨好吸引又落咗BID,(當然我係真係想要)
會唔 ...
迪捷路貓 發表於 20-5-2013 08:38 PM

都有機, 我試過好似你咁, 賣貴 D 個賣家好敏感咁即刻負評我, 話我 BID 左隻平都唔會要隻貴, 後來我照交收佢就改番評分.
都有機, 我試過好似你咁, 賣貴 D 個賣家好敏感咁即刻負評我, 話我 BID 左隻平都唔會要隻貴, 後來我照交收 ...
gl_edmond 發表於 20-5-2013 08:59 PM

如果中左bid真係要同佢溝通下先
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我個舊帳號無故被停權,我見有朋友PM我,問我有關轉發問題,因為我回覆唔倒你地,如果你地任何人士有興趣轉發請 ...
aaabbbccc2 發表於 22-5-2013 05:38 PM

好彩我之前已經抄左你個 post 和放左第一頁啦.
我有理由相信版主你係同個XX買家係相識,你要刪POST停權我無所謂,但唔該你俾個合理既解釋我,以免被其他人認為 ...
aaabbbccc2 發表於 22-5-2013 05:44 PM

我唔知係唔係 TD 識果個人版, 但我估有機係有師兄放左佢個電話在你的帖中, 所以俾人刪左, 因為呢度應該唔可以放電話. 所以其他師兄唔好再放, 要珍惜呢個發言地盤.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
呢d咁冇品既人一定要開名等小d人中招
支持ching
曾經交收過一合影月,交收時我表明俾錢後要開盒 check 件,結果一開盒隻左手已斷。

無論作為買家或賣家,我都建議買賣双方即時 check 件,吾想事後嘈,咁先至有 happy bidding.

PS: 如果真係一件未開箱既爛貨,係冇任何收藏價值。
如果你要交收時開盒, 咁你就唔應該 bid 隻全新未開的. 玩美國 figure 都唔會交收時開盒, 你買 Marvel Legends 唔通要打開個包裝 check 件先收貨? 咁你只可以在反斗城買了.
我今日响油麻地地鐵站,見到貌似樓主所講嘅人。
佢係兩個人一齊的,仲攞住幾個紅白藍。
入滿一個就攞第二個出嚟繼續入。
我今日响油麻地地鐵站,見到貌似樓主所講嘅人。
佢係兩個人一齊的,仲攞住幾個紅白藍。 ...
qiy 發表於 10-6-2013 07:38 PM

應該係佢啦, 四眼仔, 成個電車男咁款.
吾好意思, 小弟吾太識規矩 請問E度有冇買賣區比小弟放野嫁?