Toysdaily 玩具日報

查看: 8683|回復: 17

[Hot Toys] Hottoys - 與狼共舞 - Wolverine, 小小玩後感分享

尼隻狼人頭雕本人十分滿意, 可惜件衫個X走左小小位. 不過無損玩既心情.

正式出爪!!

史密夫與史密妻

BEAR 咩呀!! 嬲打呀!!

玩後感係BODY可動幾好, 隻手就差D. 尼隻狼人頭雕表情好豐富, 拚埋其他人仔度, 顯得好特出, 其他人表情好似塊板咁. 其實HT出好多玩具都係同一表情, 希望佢地考慮出下唔同表情. 咁擺埋一齊至好玩.
個人希望可以出TONY , 晚晚睇佢打破首日票房記錄既廣告, TONY都哎 : YEAH~~, 好想HT出尼個YEAH既表情.
比黑寡婦搶曬鏡~:51:
隻狼人除左雙手比較易甩出嚟之外,揾唔到咩缺點,頭雕夠惡,好物!:71:
這隻:71:的, 狼人2 HT會唔會出?
尼隻狼人頭雕本人十分滿意, 可惜件衫個X走左小小位. 不過無損玩既心情.

...
小志強 發表於 11-5-2013 02:05 AM

呢隻正!! 謝分享!! mark 7 個頭雕有啲表情了,笑笑口咁…之前mark 4 個頭好木獨吓
回復 2# darknight

Ha-ha, 我都覺,由其訓身果張。
回復 5# Pixiv

Mark VII 係我第一隻im, 好期待:handshake:,希望尼個月派貨啦。
突然覺得 black widow 好似 jean grey...........
回復 8# thiam

長髪應該會似d:he:
回復  Pixiv

Mark VII 係我第一隻im, 好期待,希望尼個月派貨啦。
小志強 發表於 11-5-2013 10:14 AM

mk7 差唔多等足一年,真係好期待,我過左動漫先訂,有排等 {:1_206:}
回復 10# Pixiv

我都係:42:,希望個頭同官圖唔好相差太遠。
呢隻正!! 謝分享!! mark 7 個頭雕有啲表情了,笑笑口咁…之前mark 4 個頭好木獨吓
Pixiv 發表於 11-5-2013 09:52 AM

所以dx11雖然好多人彈唔似樣, 但我就buy佢2個頭2個表情都表現到joker神態
所以dx11雖然好多人彈唔似樣, 但我就buy佢2個頭2個表情都表現到joker神態
halfool 發表於 12-5-2013 03:16 AM

兩個頭雕係好玩好多, 有靜態同動態:71:
影得好兇悍。
回復 14# 上下盤

因為咁兇,所以先買,尼隻好正,冇咩玩具有咁既狼樣。:71: