Toysdaily 玩具日報

查看: 19582|回復: 53

[改造交流] The Matrix 22世紀殺人網絡 Neo & Agent Smith 終極篇(超多劣圖注意)

The Matrix 22世紀殺人網絡,兩位經典人物,一直都係非常想自組嘅系列,經過一段時間,經好友Usteakum代訂由iminime團隊製作之Neo頭雕,重新按心中設定重油;再配合由Hottoys Red Skull改成的Agent Smith,就係咁,兩位經典人物,終於現身我枱頭...希望大家會喜歡...!!

頭雕:Neo (iminime) , Agent Smith (Hottoys Red Skull)
素體:Hottoys TTM 21
服裝:Neo (長衫及黑褲:CMtoys, 黑鞋及武器:Medicom, 皮椅:CMtoys) / Agent Smith (黑西裝:普通平價西裝)

謝謝欣賞...:64:
係Neo隻右眼差d,不過已經好神似:$~~~~~~
是見過最很正的NEO.  
師兄何時可以幫我整一個呢 ?
真人一樣!! 師兄會唔會試下幫Tony Stark 頭重新上色?
Agent 影得夠cool ,謝Dreamwork 大師正相分享。{:1_208:}
好正呀!! 兩個都入型入格,係見過最似的matrix!!
好正好似................
Matrix終極篇,正!!!!!!!!!:71::71::71:
真係所見過既 Neo 頭呢個最似喇, 搵到對叉果下先堅 ... !
師兄組親都冇失手, 好羨慕 !!!
開始睇果時以為係劇照,Matrix 係經典電影,影響深遠。
好正嘅Neo,本身有M記果隻但都想擁有大大呢隻
如有機會就好喇!
好正呀!!
最愛MATRIX!!:)
Oh my god~ 正到無朋友~

最正既NEO!! :71:
呢張就睇得出大大對FIGURE 既熱愛!!
連眼鏡反影都做埋!!
期待下一個作品!!
very nice , good