Toysdaily 玩具日報

[改造交流] The Matrix 22世紀殺人網絡 Neo & Agent Smith 終極篇(超多劣圖注意)

回復  Kopchevboris

唔該哂師兄, 又學多個字 !
Boris_C 發表於 9-5-2013 11:37 AM

You're welcome! {:1_208:}
dreamworks大太客氣了∼謝謝你比d咁正既相我地分享至岩

repaint得好好,堅滿分∼!!繼續努力!

ot: 下期已太約知道你出什麼,快來吧∼!期待!!!
回復 47# Usteakum

謝謝你支持啦!下一隻仲攪緊,未決定會po邊隻出嚟住!
點都好啦!記得支持同俾意見我呀!
已DL了作wallpaper,無能力自組,唯有欣賞大大的圖!:handshake:
回復 49# mushroom

謝謝大大支持...如果要更大的圖,可隨時與我聯絡...!!
好感動呀...!!
頭像被屏蔽
回復 51# CalvinsCustom

Thank you for your support!!
回復  mushroom

謝謝大大支持...如果要更大的圖,可隨時與我聯絡...!!
好感動呀...!!
DreamWorks 發表於 13-5-2013 01:35 PM

我的LCD好細,已經大過我的解像度:71:
回復 53# mushroom

OK....enjoy啦大大,希望下一個作品都會得到你嘅支持...!!