Toysdaily 玩具日報

[改造交流] The Matrix 22世紀殺人網絡 Neo & Agent Smith 終極篇(超多劣圖注意)

靚得無話可說,Keanu表情好有戲味:handshake:
好多謝咁多位師兄支持...我唔逐一回覆了,衷心感激各位,希望日後嘅作品會令各位滿意啦..!!
下個Post見...!! Thank you!!
回復 11# haha_muse

呢個頭係韓國iminime出品,如果你有興趣,可以問下佢地仲有無得賣架...!!
回復 18# rock826

已經有得賣左好耐架喇,係韓國iminime出品..!!
回復 27# nautical

師兄可以向iminime公司查詢,可能仲會有得入手架...!!
回復 28# 上帝

好多謝你一直都咁支持我啦...!! 我都好like你嘅post架,期待第三章!!
精唔精真係唔緊要,各討論區自有規定,今次唔得下次再黎...有你支持已經足夠...!!
見係你,我又引下你先...!!

到時記得支持下呀...!!

有時間都可瀏覽我facebook專頁架:DreamWorks Production

再次多謝師兄你支持...!!:64:
嘩:handshake:又有新野:71:不過眼珠好似有d分開左,無咁有神!
瀏覽我facebook專頁<----一定一定!
期待您&#22021;靚post:$
Real man show again!  {:1_201:}

And, add marks for your great works!  Support and look forward to your Ninja Master soon!! {:1_211:}
回復 26# Kopchevboris

唔該哂師兄, 又學多個字 !
回復 36# DreamWorks

呢個真係冇得輸 ...... 毒性好強 ....... !!!
Good job, brother!! :71:
回復 38# Douglas.M.Saint

thank you for your support!! :)
回復 39# Boris_C

其實個音應該係"猜",紫釵記個釵就&#21873;喇...!!
回復 41# Dr.AL

謝謝Dr.AL抽空支持....!! Thx
回復 37# 上帝

我會正視下呢個問題...不過睇實物又唔係太覺,可能係角度問題..!!
導你唔到&#13741;...!! heehee...!!