Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Michael Jordan 佐敦23號請在此帖集中討論

見佢T800 BD咁有質素, #45紅又靚靚仔仔, 諗住佢生性支持下小企業啦. 點知今次咁玩法, 俾$3500做會員唔係 ...
DiceK 發表於 4-5-2013 10:27 AM

我自從Mib個獲之後都怕怕:42:戰損T-800雖然好靚個個師兄都有讚無彈我都好想買..但無奈我都係信唔過佢D產品QC轉投買HT(申利:我有eb1:4阿諾同ht t骨)我都好想買埋戰損1:4襯返{:1_229:} .....兩來佢D定價真係真係進取到離晒譜!!我"凳"特登買死貨而入會既師兄唔抵{:1_207:}
本來想買,見到慘況如此•••••••••可以慳返{:1_220:}
師兄隻mj真係勁多sad位,睇黎今次維修都幾多。服務態度好,產品質數差,都係冇用。
我果盒前晚攞,尋晚隻figure只剩餘1套衫+1鞋+雙掌,其他部份要等唔知幾多個星期後才再會了:26:
另提醒各ching在7仔攞貨時真係要check清楚,我試過攞貨時無check,唔好彩中sad貨成盒攞番去但無得換要送番原廠整,結果等咗兩個月先整番比我,但原先靚靚外盒卻變了個汚jo爛盒,salesman話無辦法,真係嬲到爆:53:
玩少樣。
其實可能大陸無嚴格QC,控制唔到班生產員工,得過且過係佢哋習性,同大陸做過生意嘅大大一定受過。{:3_139:}
回復 1# sgsky

我都中招,配件差我都由佢,2雞野一隻一拎翻去頸已經有好明顯花痕,玩多兩下再勁D成隻花面貓,玩具唔係要來玩的嗎?佢要送院留醫了....

我自從Mib個獲之後都怕怕戰損T-800雖然好靚個個師兄都有讚無彈我都好想買..但無奈我都係信唔過佢D產 ...
wing1123 發表於 4-5-2013 10:44 AM

我算好喇, 撞到佢有T800BD現貨先連KOBE入會, 其他真係.. 慘
相信佐敦是EB最大量賣出的一款人偶:55:,一個頂頂大名的人偶辨權:71: 怎吹得佢脹
回復  sgsky

我都中招,配件差我都由佢,2雞野一隻一拎翻去頸已經有好明顯花痕,玩多兩下再勁D成隻花面 ...
leokai 發表於 4-5-2013 10:58 AM

嘩,可以差到甘,真係BATTLE DEMAGED VERSION。好心BILL仔啦,今次JORDAN本來可以坐大,點解自已攪到開細呢。。。。。
本來今次JORDAN係EB番身作。。可惜勁多sad位
本來想買,都係睇下水D QC 點先了
............   worths $680 only.  If this is not Jordan, I simply don't care about EB.
錢, 擺放位置, 自己心情都預備好. 但出成咁打沈咗我...{:1_206:}
之前仲話會出 5個 series,每個series都有限量版、普通版。
希望佢真係搞好D先出。
否則越出越冇人買。
經過呢幾日各玩家的評價.佢可意5月6日星期一 休息一天:he:
EB 幾時有過誠信 ... ?
睇黎風雲一役大家都忘記得一乾二淨 :38: