Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Michael Jordan 佐敦23號請在此帖集中討論

睇到眼火爆∼∼∼∼
上色求其左啲喎!! 啲QC咁都得?
咁樣第一水仲入唔入好,,,第二水又未必會好
brucehung 發表於 4-5-2013 12:13 AM

問題係點分第一水同第二水? 咁嘅QC,用料差,又無得check貨,仲要成兩牛!! 算吧~
QC差都話有得換、可以等。

而家係偷工減料!諗起都火滾!下次會係點真係不能想像!再見Enterbay, 你咁對你的會員,毫無誠信、服務再好都無用、錢唔係唔俾你賺、兩千幾都係想玩下精品、而家?我玩返HT算!
我係海外訂,呢次大X獲
衰過山寨貨,o尼鋪PK:70:
咁既質素,送都唔要:70:
如果$680都ok既.............
買咗既師兄,我想問點解你地仲要信阿bill d產品?
師兄,你去換個時可能有人同你講話個body唔會唔著衫,唔會見到 {:1_236:}
我係7仔訂左,依家都有小小淆底
拎個時check check先
我個BODY同大大一樣都出事,條腰一拗直就會自然向後拗,仲要條條FING咁,腰位個BALL JOINT十分之鬆,完全係做唔到正直既男人,唉......由紅白45到紅23都有,紅23既QC真係好差好差
買咗既師兄,我想問點解你地仲要信阿bill d產品?
wing1123 發表於 4-5-2013 09:56 AM

見佢T800 BD咁有質素, #45紅又靚靚仔仔, 諗住佢生性支持下小企業啦. 點知今次咁玩法, 俾$3500做會員唔係咩大數, 反正T800我都玩得好開心, 多謝佢都黎唔切, 今次真係見過鬼仲唔怕黑?  SERIES 1 ? 食蕉啦. 我等老翻頭算了, 反正佢D野QC仲衰過老翻!
話時話點解仲未見個d成日指鹿爲馬既eb支持者出來解釋下。就好似有d心悠figure係豆雞,但佢話係因為要跟返真人有d豆雞喎(但又吾係隻隻都有個下至奇)。所以今次隻MJ23可能係想跟返1:1嘅random damage都吾奇。
話時話點解仲未見個d成日指鹿爲馬既eb支持者出來解釋下。就好似有d心悠figure係豆雞,但佢話係因為要跟返真人有d豆雞喎(但又吾係隻隻都有個下至奇)。所以今次隻MJ23可能係想跟返1:1嘅random damage都吾奇。