Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Michael Jordan 佐敦23號請在此帖集中討論

其實紅23果條唔係打底褲嚟架,係一條Boxer,所以作為一條Boxer,冇彈性係好合理架!
其實紅23果條唔係打底褲嚟架,係一條Boxer,所以作為一條Boxer,冇彈性係好合理架!
takyin 發表於 4-5-2013 01:34 AM

因為無彈性收唔到士巴乸....
因為無彈性收唔到士巴乸....
mikepanda97 發表於 4-5-2013 01:42 AM

條友咁都掁。ching你好嘢!!:71::71::71:

Michael Jordan 佐敦23號集中討論

Michael Jordan 佐敦23號請在此帖集中討論

各位覺得我係咪應該換件呢換完只係得返件衫褲
嘩,唔係呀,我海外訂,咪要我番香港换
問題是?
水口? 上色??
今回是你初會eb?
回復 1# sgsky

:50:
問題是?
水口? 上色??
今回是你初會eb?
bigtomm 發表於 2013-5-4 03:59 AM

我件衫褲正常無3d標誌算偷笑

Michael Jordan 佐敦23號集中討論

好多人話好, 亦有好多人話SAD, 睇彩數.

我自己就嬲到想打爆架458......

$2000 甘既QC, 真係買對JORDAN著好過........

我真係唔明白好多生產玩具既公司只會一隻比一隻好, 唔好話我地呢D人淨係識攞HT 同 EB 比, 事實係冇得比.

舉個列: BANDAI 既聖鬥士由第一代到依家既EX , 海洋堂既可動小FIGURE, MEDICOM既12" 人偶, HOTTOYS既IRONMAN MARK 1- 7 , 我地會見到好實在既進步, 用料越黎越好, 可動性越黎越高.

我所講以上既玩具全部都比隻EB JORDAN 平. 甘點解可以賣貴.? 我真係好想問EB您慿乜.?????

因為JORDAN.??? 我地都係因為鍾意JORDAN而買, 但阿BILL你可唔可以比番少少HEART.?  重諗住 SERIES 1,2,3,4 , 真係痴痴地.

如果甘既QC, 你地會接受嗎.?

我係VlP都訂咗,但兩日去到門口都唔敢行入去買,怕最後心靈受創之餘又要帶盒嘢走一轉返嚟,最後發現原來祇係買咗個腳架同個波,我真係接受唔到囉!:79:到最後都係走過HT訂隻WM lRONMAN冇咁嬲,仲可留番千一銀慢慢洗。:$兩日VlP貨都攪成咁,到正式公開發售咪成版都係鬧EB?唉⋯生性D啦,Bill。:59:⋯仲有呀。當日為咗張MJ贈品卡特登喺動漫節買高比同1:4隻小丑㗎,隻小丑塊面D白油到宜家都未乾呀。張卡贈品都唔要喇。幫你慳番件贈品嘞!開心啦你!!架新法拉你我有份㗎!!!:53:因為咁大隻23字盪金係貴過佢嗰兩隻「勿」嗰兩粒黑字呀!!{:1_213:}:*
慘⋯連個波都唔得,祇係二千蚊買個腳架返屋企。睇嚟我去呢兩日企喺EB門口都唔行入去買係正確嘅!:(:(:(
:Q拉圾..........
好彩最後無訂,因為小弟住國外
連運費都幾重皮,之前訂過mib k都覺得中招
但個人又鐘意mj,所以想左好耐都係睇大家d相先作決定
宜家可以留番d錢買其他野啦
訂左,大檸樂! 個body我算,但鞋同衫死人啦。:sad:
好在無訂:he:...........:78: