Toysdaily 玩具日報

查看: 12162|回復: 29

[ENTERBAY] 開箱分享-Enterbay 劉心悠 BB [多圖小心]

整體尚算不錯,頭雕跟原版差不多,
不過眼睛上色有偏差,不夠圓,未攞貨的大大要注意,
最敗筆是護士帽,居然用紙交貨!{:1_213:}

謝分享:71:
但師兄,佢鬥雞眼噃:@
回復 2# Oldcat

好多個都係咁...:sad:
不過比HT嗰啲有表情喎!:D
謝分享

對眼乜事{:1_206:}

紙護士帽{:1_232:}
無訂到原來係一件好事...:67:
謝師兄分享,不過冇爱!:26:
得1張相似 {:2_308:}
嫌對眼皮黑色{:2_326:}
條裙手工麻麻{:2_279:}
果然大貨跟版1樣. 好{:2_312:}
師兄影得最靚最自然, 可惜真係crossed-eye.
完先都有念入唔入手, 而家.....:unhappy:
謝謝師兄分享{:1_206:}
師兄影得好靚∼{:1_197:}
但件衫既質感好一般,眼神又呆呆地 ∼
大大。。可否check PM ? Thx ^^
把我的女神粉碎了。:56:
比例出現問題,腳關節放到咁低,
唔怪得有CHING 話腳短,睇相係長,但長係大腿到:79:
回復 1# borisasf

師兄用自然光, 相片又清. 是影得最好的一個玩家.
D頭髮 ... 真係好難攪. 唔帶冒似乎唔好睇, 但紙冒終有一日變黃. 又唔覺好逗雞, 我反而覺得真實系來說, 呢個頭比BW仲好.

未見你個POST 都唔駛掙扎買唔買 (實唔買). 睇完而家反而有D 買左未必好興奮, 唔買又少少可惜咁.

千鬆D唔算好貴, 但千鬆D買個頭又唔係好值. 好矛盾.
唔知點解,有小小驚驚地  feel........{:1_206:}