Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月發售 SR超合金 真GETTER1 ( p10、p14更新)

有新世紀.山口式.ex係前面...笨大不容有失...唔出盡10成功力都唔得...這就是笨大:34:
對比隔離隻神話,隻真三一應該有返咁上下高喎
外型比例都唔錯!夠霸氣!希望合金成份高
anowyc 發表於 28-4-2013 05:32 PM

估計應該只係同神話ex差唔多高, 鏡後面睇到真三一stage下面仲有個台墊高左
估計應該只係同神話ex差唔多高, 鏡後面睇到真三一stage下面仲有個台墊高左
fatcheong 發表於 29-4-2013 10:27 AM

如果同神話 EX差唔多 (兩者以頭頂計), 即是若 16cm, 呢個高度夠玩了
好期待:35:
會係我第一隻SR超合金
回復 122# fatcheong

係,睇漏o左有個台墊高o左。頭先睇返屋企隻SR合金鐵甲同ggg大約去到黃金ex既心口,如果隻真三一同山羊平排咁高,咁都應該幾大份!
btw,可能雜誌張圖麻麻地或SR成日跳,哩隻好似無乜人訂,我o係信和某大鋪訂竟然係第一個
條腰為左可動而斷左:help:

sr成日跳呢隻都唔諗住訂 日版現貨仲平-v-
回復 126# iptinyau2341
SR多數都有個拉出關節,條腰應該可以禁番落去....:(

Another plastic SR超合金 :x
應該高gunbuster少少:43:
眼神仲差d,唔夠兇.新世紀果隻就似樣
好過隻紅連螺巖好多{:1_221:}
眼神仲差d,唔夠兇.新世紀果隻就似樣
aesopa09843 發表於 30-4-2013 11:10 AM

真三一不嬲係咁喎, 最好加個有眼無珠臉替換, 咁就一定兇好多
巨靈神同真三一...都好想要.....:help:
必入呀,還等待帝皇萬能俠,SKL太貴了,好赤,不捨得⋯