Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月發售 SR超合金 真GETTER1 ( p10、p14更新)

揭盅, 15 CM 高, 如果15CM 係計頭頂高就還可以如果計膊頭就真係取巧, 死啦, 突然感覺佢會出對魂限巨翼
kinis 發表於 2-5-2013 05:58 PM

看官圖比例,肯定是以膊頭算啦。
看官圖比例,肯定是以膊頭算啦。
gazza1211 發表於 2-5-2013 06:01 PM

失望, 但總比以對翼去計好, 這高度應同 src 冥王計劃差不多高

大失望....手長的跟猩猩ㄧ樣.............................{:1_224:}
...收回.......原作還真的滿長的..........{:1_225:}
大斧頭真係魂限....

其實OVA裏面係好少用鎌刀(當"號"
頭像被屏蔽
我懷疑D相片有PS過!! 你們看看真三一的肚子可以放Stoner Sunshine特效,但是不放特效時候,肚子是滑滑的, ...
gazza1211 發表於 2-5-2013 05:45 PM

官方介紹寫咗放 getter beam 個肚係交換parts

不過肯定又有貴貴暈限 parts ...
唔係魂shop限定就唔訂啦~~~
回復 156# joseph1106
佢寫約150mm,話吾定笨大"約”ge定義同我地ge吾同:he:
必買之作, 細節還蠻用心呈現的, 不知道合金會落在哪個部位
感覺到依隻野好似得一個賣点就係大隻,會吾會好似红蓮咁得兩舊合金咁大把
必買必買!! 這個外型與塗裝絕對可以成為SR的佳作, 萬代對永井豪家族總是特別用心{:1_227:}
sr有拉長關節的..到時自行拉高些吧,,,haha{:1_218:}...至於呢隻一早知佢會大把魂限野跟尾..只要你諗得到既都有機會魂限{:1_224:}
十成9有限定配件   4件...? 三一射線  電光太陽彈 斧 翼   

希望7千幾日元 仲有其他特效件跟喇......加強氣勢><
出埋2&3號啦!!:63: