Toysdaily 玩具日報

查看: 157544|回復: 438

[新品消息] 8月發售 SR超合金 真GETTER1 ( p10、p14更新)

■商品仕様
全高:約150mm
材質:ABS、PVC、ダイキャスト製

■セット内容
・本体
・交換用左手首2種
・交換用右手首3種
・ゲッターウイング
・ゲッターサイト
・ゲッタービーム用腹部パーツ
・腕用武装パーツ

估佢唔到....正呀:time::71:......武器set應該是限定...仲有好多特效
我猜黑色應該在魂限定:!
Bandai原來有真三一license?!?!咁點解唔出合金魂?!唔通係近期先買到個license?
Bandai原來有真三一license?!?!咁點解唔出合金魂?!唔通係近期先買到個license?
Devil_Fudou 發表於 23-4-2013 05:43 PM

佢一早有, 亦一早出左 真三一 舊getter

http://www.tamashii.jp/item/1213/
呢隻一定入手!!!!
嘩.......................頂.........................唔入唔得, 魂SHOP限定黑版啦................一定!!:help:
終於到三一啦:71:
呢隻一定入!!!:63:
頭像被屏蔽
佢一早有, 亦一早出左 真三一 舊getter
Vince 發表於 23-4-2013 04:54 AM

雖然我對佢地d license係點買賣唔係好清楚
但我相信license唔一定要係成套作品咁買,我諗係可以續個角色/機體咁買
因爲如果Bandai係有真三一(機體)既license,佢當年絕對冇可能會唔出合金魂
因爲真三一咁hit,而且個個都等緊佢出(同帝王萬能俠),Bandai冇理由有錢唔賺
所以我相信佢當年係冇真三一(機體)既license,個license當年可能係俾第間廠揸住咗
頭像被屏蔽
頂...又要入番SR抗:26:

Bandai 有舖 一條line 斷幾隻唔人齊,呢個怪辟
gantz414 發表於 23-4-2013 05:09 AM

冇錯吖,但有幾可係斷主角或最受歡型既角色/機體?
頭像被屏蔽