Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

睇im3既人記得字幕之後有野睇
回復 224# BuyNgBuy

千五蚊買隻淨係出場僅三秒既公仔…唔好去搶{:1_239:}係唔係ironman吹雞個幕一字排個三秒?
回復 227# wing1123

咁又不至於... 嗰度0.5秒再加多另外2秒咁lor...
回復  wing1123

咁又不至於... 嗰度0.5秒再加多另外2秒咁lor...
BuyNgBuy 發表於 24-4-2013 05:10 PM

計唔計一開場飛出黎晒馬個到先?
回復 226# joshuakit

avengers 2………:74:
啱啱係台灣睇左, 喱隻野出場唔夠3秒...
同埋我建議睇完先好再訂任何IM3 figure... 唔係 ...
BuyNgBuy 發表於 2013-4-24 16:53

我有排都未睇, 又怕訂錯野, 請問你可不可以PM我, 說說有邊件甲出場多過兩分鐘呢?
{:2_318:}
頭先路過睇左實物勁正,即時入去乖乖比錢
回復 232# bigtomm

Only IP and MK42...
雖有VlP,但睇完實物無興趣訂
回復 234# BuyNgBuy

ching how about war machine 2 ,it seen very simialr with IP . how long it show in the movie?? thks
回復 236# iamsamuel28

完全冇出現過! 但喱D都唔係重點, 因套戲太爛, 睇完冇晒心機...
其實奌解會覺得出場得兩三秒好奇怪,佢話畀我知佢出一個鐘我戲院凳都拆爛佢呀。用個腦諗下啦,人哋都講明成套戲有四十幾隻ironman出場,畀盡你片長兩個半鐘,你自己計下點樣出晒咁多隻啦,若然佢隻隻似介紹咁畀我見到清清楚,成套拍到似廣告多過似戲?咁我會多謝佢,因為從此呢個商品可以收皮。日後慳番唔少。{:1_203:}
其實奌解會覺得出場得兩三秒好奇怪,佢話畀我知佢出一個鐘我戲院凳都拆爛佢呀。用個腦諗下啦,人&#21 ...
黃金獅子座 發表於 24-4-2013 09:21 PM

師兄講得好:71:
回復 237# BuyNgBuy

師兄,請問你覺得 iron man 1 好唔好睇?