Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

回復 35# wing1123

大大你可以放心了,頭先訂既時候問左,連VIP都係隨機單,唔會係VIP就可以首批拿
玩12”就係貴係頭雕同服飾度,依家一隻塑膠機械人我不如玩Gundam好過喇,PG都唔洗咁貴啦
頭像被屏蔽
IRONMAN3 今次太大堆頭要嚴選,呢隻PASS了
回復  qiy

動漫 MK 7
kcnneth 發表於 23-4-2013 06:40 PM

睇返官網真係似MK7喎!!
唔通呢個係大貨頭雕??:46:
回復  wing1123

大大你可以放心了,頭先訂既時候問左,連VIP都係隨機單,唔會係VIP就可以首批拿
小丙1018 發表於 23-4-2013 09:42 PM

咁都算公平D{:1_238:}...thx小丙師兄
回復  wing1123

小丙1018 發表於 23-4-2013 09:42 PM

蝦活唔係咁講喎~~ 你係訂乜野同問邊個呀?? {:2_286:}

溫馨提示:
- 是次《鐵甲奇俠3》1:6比例Power Pose Red Snapper珍藏人偶的所有非VIP顧客取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序來派貨。
讚一讚ht派貨安排先,尼隻其實可動唔算低,我估可能冇合金版...
回復 172# kingofhero

我都係VIP,我今日係訂哩隻red snapper

因為我都唔係好明係唔係全部人都係隨幾單,所以咪問收錢個個男店員

佢話連VIP都要抽,唔一定首批一定有,所以VIP都只係優先訂同有折擺了
非Vip登記左之後幾時先知可唔可以訂????
有冇人知隻手轉唔轉到?想買比媽媽幫手"發"蛋白{:1_197:}
頭像被屏蔽
(所有非VIP顧客取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序來派貨)

HT 今次真係畀個讚你{:1_208:}
頭像被屏蔽
有冇人知隻手轉唔轉到?想買比媽媽幫手"發"蛋白
kk6309 發表於 23-4-2013 10:53 PM

你真是天才發明家:71:比媽媽"發"蛋白都比你想到:DD