Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Iron Man 3: 1/6th scale Power Pose Red Snapper

回復 103# 廿一月

但Mark 5 都係無頭雕,另外我唔覺得 Mark 38 MMS會有頭雕跟
PPS個價已升到DX的價位, MMS, DX個價會如何呢?? 都係自己炒好過俾你炒, 咁多水位都有人買....水溫不停升, 就要爆了.....
訂售方式嘅安排非常好,但唔係好明呢件嘢嘅定價點會咁高,關節少丶欠頭雕丶全膠....
回復 106# kcnneth

係喎, 唔記得mark V係冇跟頭雕添~多謝大大提醒
lee隻無興趣, 不過見到HT真係比人小得多開始做嘢, 最近D開訂安排開始有改善 (限量MK7除外)
不過都係 ...
Shaka 發表於 23-4-2013 04:00 PM

一個人係唔可能有十幾十張vip卡,只係一個人控制到幾十個人去成功登記到做vip……
我覚得今集會有好多mix and match所以出pps变相出parts,
本來以為呢隻PPS一定唔會入,但係官圖好似ok可動加夠大隻,又可以網訂唔駛排...:67:
我覚得今集會有好多mix and match所以出pps变相出parts,
chungyuihing 發表於 23-4-2013 04:47 PM

點解佢用隻mark6黎影相, 唔用mark7呢?
會唔會mark6又係電影出場?:(
考慮緊訂唔訂:oh:
呢隻一d都唔型.................
回復 114# sabaoth

Mark 6 唔係俾Tony 炸左?
回復  sabaoth

Mark 6 唔係俾Tony 炸左?
kcnneth 發表於 23-4-2013 05:04 PM

MK1夠留响沙漠,Tony要量產im要自己造咩,佢係比指令電腦做嘛!
回復 116# kcnneth

Mk2夠変左warmachine,咪仲係番度
already 網上登記~~{:1_226:}
回復 115# denniskwong

agree! Looks stupid....:36: